Skip to content

Starten met afslanken is stoppen met korte termijn denken

Redactie
9 december 2017 | 15:00

Advertentie

Onlangs mensen op visite gehad, alweer te zwaar!  Terwijl ze een jaar geleden nog verkondigen dat ze het helemaal gevonden hadden. Dé manier om de extra kilo’s kwijt te raken was een koolhydraatarm dieet. Ze waren in de tussentijd al veel kilo’s afgevallen met dit dieet en het was zo gemakkelijk vol te houden dat ze het vertrouwen hadden de rest van hun leven slank en gezond door het leven te gaan. Veel mensen in hun omgeving waren er ook mee bezig, en zo werden ze (als echte kuddedieren) meegetrokken in de trendy methode. Ze waren overtuigd dat ze dé oplossing gevonden hadden met deze nieuwe manier van eten. Eindelijk!

Niets leek simpeler!
Dit horen we bij vrijwel ieder intakegesprek vertellen Betsy en Robin van Slank4ever Maarheeze, ieder dieet werkt tijdelijk zolang je het volgt. Het begint als een trend, je hoort verschillende succesverhalen en zo raak je overtuigd.

Natuurlijk, welk dieet of welke trend op het gebied van afslanken je ook gaat uitvoeren, het werkt allemaal! Tijdelijk. Maar kun je wel zeggen dat het echt werkt, als je na zo een dieet weer zwaarder wordt? Want kijk eens brutaal eerlijk naar jezelf, hoelang kun jij leven zonder suikers, of je vasthouden aan dat hippe eiwitdieet? En wat gebeurt er daarna als je die extra kilo’s kwijt bent?

De dieetmethodes die een grote aanpassing vragen in je voedingspatroon werken allemaal tijdelijk. En geloof me, dat ligt echt niet aan die magische werking van de gojibes of de avocado-quinoa smoothie. Je bent zo overtuigd met deze oplossing dat je alle resultaten die je boekt puur en alleen maar afschuift op je eetgedrag. Dieethypes werken tijdelijk omdat jij jezelf een korte periode bewust kan maken van je voedingspatroon en tijdelijk af kan rekenen met smoesjes en het stemmetje in je hoofd die je naar de frietkraam wil laten kruipen voor een frikandel speciaal.

Duurzaam afslanken is meer dan je uitsluitend focussen op je voeding. Het is een kwestie van je richten op je (mindset). Naast voeding zal je integer moeten zijn, leren bewuste keuzes te maken, doelen stellen en je losmaken van het  stemmetje in je hoofd. Op deze manier zal je zelf verantwoordelijkheid moeten nemen om eens vaker die koekjes in de kast en dat lekkere glas wijn te laten staan. Om een gezonde levensstijl te kunnen volhouden op de lange termijn, zal je deze moeten implementeren in je huidig eet- en leefgedrag.

Voel jij je verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en heb je daar support en ondersteuning bij nodig? Dan willen wij je graag uitnodigen voor een geheel gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. Zo kunnen we jou in 2018 begeleiden naar een nieuwe gezonde leefstijl zodat je af kan rekenen met het jojo-effect.

Bij Slank4ever rekenen we af met tijdelijke dieetmethodes en ondersteunen we jou in het behalen van je afslankdoelen op de lange termijn. Wij beperken ons in onze afslankstudio’s niet alleen tot voeding maar richten ons met jou door middel van coaching op je bewustzijn en mindset. Op deze manier kan een nieuwe passende levensstijl gecreëerd worden. Wij hebben deskundigen op het gebied van voeding, beweging en huidverbetering om een totaalplaatje te creëren in je persoonlijke weg naar je nieuwe slanke en gezonde levensstijl.

Jouw goede voornemen van 2018 begint NU.

Meer weten of benieuwd naar ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom.

www.slank4ever-maarheeze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie