Skip to content

Afslanken maar toch uit eten kunnen gaan

Redactie
11 november 2017 | 10:00

Advertentie

Regelmatig krijgt Betsy Stienen, Afslankcoach van Slank4ever Maarheeze, de vraag;  ‘Kan ik nog wel eens uit eten gaan tijdens het 90 Dagen Resultaat Programma?’

Bij ons in het ‘90 Dagen Resultaat Programma’ gaat het niet zoals bij de meeste afslankprogramma’s alleen maar over voeding. Wij richten ons dus niet alleen op het fysieke aspect van afslanken, maar ook op het mentale. Het meest belangrijke is de mindset, hét fundament voor succes, zegt Betsy. Met de feestdagen in het vooruitzicht wil Slank4ever je iets meer vertellen over voeding en mindset.

In principe hoef je je niet beperkt te voelen in wat je mag eten, het gaat er om welke keuzes je maakt. Om blijvend succes van je leefstijl te realiseren komt er meer bij kijken dan jezelf te beperken in je voeding. Op deze manier is het namelijk moeilijk om zo’n programma op lange termijn vol te houden. Een keer uit eten gaan hoeft dus volgens Slank4ever geen probleem te zijn.

Betsy geeft daarom enkele tips zodat je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je toch eens gezellig een avondje uit gaat eten met familie of vrienden;

  • Probeer zelf het restaurant te reserveren, zo voorkom je dat je familie of vrienden een restaurant uitzoeken waar je alleen maar onbeperkt spareribs met friet kan eten.
  • Kijk van te voren op de online menukaart zo kun je al bepalen welke gerechten je gaat nemen. Zorg voor een goede balans tussen eiwitten (mager vlees), vetten (vis) en koolhydraten (pasta en aardappels). Ga niet voor een 6 gangen menu maar neem 2 gerechten een voor gerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een toetje. Dit neemt in het restaurant al een hoop keuzestress weg.
  • Ga niet met een groot honger gevoel naar een restaurant. Een half uurtje voor je vertrekt eet je bijvoorbeeld wat rauwkost, worteltjes, tomaatjes of een stukje komkommer. Je kan ook prima een handje noten eten of een schaaltje yoghurt.

Zo voorkom je de verleiding het mandje stokbrood met kruidenboter te weerstaan waardoor je extra calorieën bespaard.

  • Laat de sauzen apart serveren. In de meeste sauzen en dressings zitten namelijk ongezonde ingrediënten, zoals veel suiker. Op deze manier kun je er zelf voor kiezen hoeveel je ervan neemt.
  • Drink gerust een glaasje wijn maar vraag er een kan of fles water bij en drink 2 glazen water op 1 glas wijn.
  • Heb je gekozen voor een voorgerecht en een hoofdgerecht en de verleiding van het toetje wordt toch te groot, neem dan een zwarte kop koffie of thee.

Mocht je met de feestdagen gezellig thuis eten met familie of vrienden, dan heeft Betsy heerlijke gezonde feestdagen menu’s, uitgebalanceerd met voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten. Zodat jij, in 2018, gewoon verder kan gaan met het 90 Dagen Resultaat Programma en zeker niet het gevoel krijgt na de feestdagen weer helemaal op nieuw te moeten beginnen.

Meer weten over het 90 Dagen Resultaat Programma? Vraag eens een geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan zodat we kunnen kijken of dit programma bij jou past. Meer informatie vind je op www.slank4ever-maarheeze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie