Skip to content

Met een enthousiast team hebben we het toch weer geflikt

Redactie
18 september 2017 | 11:00

Advertentie

Met een voldaan gevoel heeft het bestuur Americana Village 2017 afgesloten. Maar niet voordat de vrijwilligers nog even met een ludieke actie werden beloond. Na met z’n allen gegeten te hebben bij Cafetaria ’t Pannetje werden er een drietal prijzen verloot. De namen van de vrijwilligers werden gedeponeerd in een lege net uitgewassen curry-emmer waarna Paul van de Sanden, bekend van de kleine Winst, middels een trekking de gelukkige winnaars bekend mocht maken.

  • De Hoofdprijs, een Ultra HD televisie 40”- 42” van Samsung, beschikbaar gesteld door Expert Lambers werd gewonnen door Maykel Verlaek.
  • De tweede prijs, een Gazelle fiets, beschikbaar gesteld door Fietswereld Vlassak in Budel, werd gewonnen door Perry Timmermans.
  • De derde prijs, een compleet verzorgd arrangement bij Pins & Pints, beschikbaar gesteld door Paul van de Sanden werd gewonnen door Kim Verlaek.

Het bestuur van Americana Village geeft aan bovenstaande bedrijven zéér dankbaar te zijn voor dit warm gebaar.

Weergoden belonen organisatie Americana Village.
Het heeft er lang niet naar uitgezien maar de weergoden waren ons gisteren goed gezind“, aldus Frank Leenen, voorzitter van Americana Village. “Na negen jaar Neewieert on Wiels, hebben we vandaag de basis gelegd om met Americana Village de toekomst in te gaan. De omslag naar -just American Cars- is ons zeer goed bevallen. De volgende stap is verdieping zoeken en kwaliteit verbeteren. Ieder jaar leren we weer wat bij. Dat is voor ons ook de uitdaging. Met een enthousiast team en een grote groep vrijwilligers hebben we het dit jaar dan toch weer geflikt”.

De combinatie met Nederweert Race Experience en het GAMMA NK Zeepkistenrace maakte het evenement veelzijdig en interessant voor veel bezoekers die dan ook in grote getallen op het evenement waren afgekomen. “De eerste GAMMA NK Zeepkistenrace is dus voor herhaling vatbaar. Dit gaat zeker een vervolg krijgen” aldus Patrick Coumans, de drijvende kracht achter het evenement. “Deelnemers uit het hele land hebben er een spektakel van gemaakt. Ook hier gaan we uiteraard bekijken hoe we het parcours kunnen verbeteren en van nog meer spektakel kunnen voorzien. En we hebben in ieder geval ervaren dat de baan verlengd kan worden”.

Voor Nederweert Race Experience gaan alle krediet bij Stefan Engels. Hij had het weer eens perfect voor elkaar. Ieder jaar weet hij het Raadhuisplein weer goed te vullen. Voor volgend jaar liggen er al weer een hoop plannen klaar.

Bekijk hier de foto’s

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie