Skip to content

CSI Nederweert

Redactie
9 juli 2017 | 20:00

Advertentie

Normaliter is rust, pais en vree aan de orde van de dag in dit hemelse dorpje. Toch zijn er ook sporadische momenten dat er binnen onze vestigingsmuren nogal wat chaos heerst. Zoals afgelopen woensdag. Met man en macht werd een boefje ingerekend dat niet alleen een gestolen buit maar ook zwemdiploma’s bezat. Actie en sensatie.

Omstreeks 16.00 uur heerst er bij Aldi Nederweert de gewoonlijke midweekrust. Meerdere brave burgers halen asperges, doperwten en Schülten Brau uit het blik-gangpad en sjokken nietsvermoedend van broodafdeling naar koelcel. Het leven in het utopische Nederweert lijkt nooit anders te zijn geweest.
Toch bevindt zich ondertussen een kwaadwillend individu onder de mensen. Een jonge gast schrijdt bedachtzaam richting het tabaksassortiment om daar zijn slag te slaan. Meerdere sloffen sigaretten weet hij te verzamelen en mee naar buiten te manoeuvreren. Één ding ziet hij echter over het hoofd. Een zéér oplettende Aldi-medewerker overziet het schouwspel en zet metterdaad een razendsnelle Matrix-achtervolging in. De Marlboro-verzamelaar krijgt het hierdoor erg heet onder de voeten en sprint richting Brugstraat. Waar hij niet op rekent, is dat onze heroïsche Aldi-held inmiddels vervoer heeft geritseld in de vorm van een geweldige passant op een scooter. Deze twee doorgewinterde crimefighters zien op dit moment louter nog het rennende doelwit door hun tunnelvisie. Sneller dan het licht spoort de chauffeur zijn stalen ros aan, om vervolgens steeds dichter bij de vluchtende winkeldief te geraken. Volledig in paniek merkt deze dat hij ditmaal een verkeerde winkel heeft uitgekozen, en er niet valt te spotten met deze Nederweerter Navy Seals. Blinde besluiteloosheid dwingt hem het water in, waar hij metterdaad zijn buit verzuipt. De twee premiejagers op scooter hebben inmiddels de politie verwittigd en berusten in het feit dat zij verantwoordelijk zijn voor de intacte eer van Nederweert.

De criminele kanaalzwemmer wordt na zijn gedeeltelijke triatlon ingerekend en realiseert zich dat dit de verkeerde Aldi was. Onwetend koos hij vandaag niet zomaar een supermarkt. Hij koos de verkeerde. En dat klopt. Deze Aldi ligt namelijk in NEDERWEERT.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie