Skip to content

Kom uit je hoofd

Redactie
12 april 2017 | 16:57

Advertentie

 Zit je veel in je hoofd? Blijft de carrousel maar draaien? Of zit je in de zweefmolen en ben je er niet echt voor de ander? Landen in je lijf, grond onder je voeten voelen. Aanwezig zijn in je lichaam.

In deze huidige tijd wordt van je verwacht dat je werkt, je sociale contacten onderhoudt, kinderen opvoedt en er bent voor je partner. Is er dan ook nog aandacht, tijd en ruimte voor jezelf. Meestal zetten we ons zelf op de laatste plaats en lig je ’s avonds in bed of op de bank en denk je al weer aan de dag van morgen. Een steeds maar doorgaan waardoor uiteindelijk je energie opraakt.

KOM IN JE LIJF

Massage is een uitstekende manier om uit het hoofd en in je lichaam te komen. Hoe fijn is het om lijflijk aangeraakt te worden. Om even de stress uit je lichaam te voelen stromen door fysiek contact.

Daarnaast biedt onze manier van masseren ook voor degene die masseert ontspanning, zodat je zelf ook meer gaat voelen en rust ervaart. Rebalancing is een wijze van aanraken die je uit je hoofd haalt en laat genieten van het moment. Het voert verder dan het aanleren van technieken. Het maakt je bewust van je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Als jij ontspannen bent en goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor de ander. Dit neem je ook mee in je verder dagelijks handelen. Meer rust op je werk, meer ruimte voor de kinderen en mooie contactmomenten met je partner. Minder carrousel en minder zweefmolen, maar meer stevigheid, bodem, basis, grond onder de voeten, vrijheid van handelen of wat het voor jou ook is.

Weekend RebalancingEmassage
KernWijZe organiseert een weekend Ontspanningsmassage op basis van Rebalancing technieken van zaterdag 27 mei van 9:30 uur tot 21:00 uur en zondag 28 mei van 9:30 uur tot 15:30 uur. Dit weekeinde kost € 195 (inclusief BTW). Maximum aantal deelnemers: 8 cursisten. Cursuslocatie: Bosserstraat 6a te Nederweert.

Het is verrassend hoe dit kan veranderen.

Kernwijze is een samenwerking van twee Rebalancers, Nell Ketelaars (www.rebalancingnederweert.nl) en Annemiek Heijnen (www.praktijkleefruimte.nl). Daarnaast hebben we beiden veel ervaring in het werkveld. Als Rebalancers bundelen we onze krachten en inzichten om vernieuwend de sfeer binnen het bedrijf of de organisatie om te vormen, zodat het werkklimaat verbetert. Ben je nieuwsgierig hoe je werkplezier en vitaliteit op de werkvloer kunt verhogen? Wil je meer inzicht in hoe te handelen en te veranderen? KernWijZe biedt verrassend snelle analyses, draagt concrete oplossingen aan, waardoor veranderingen meteen zichtbaar worden. In dit traject krijgt het persoonlijke aspect van de werkgever als ook van de werknemer alle aandacht.

Meer informatie vind je op www.kernwijze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie