Skip to content

Half vasten inclusief veiling

Redactie
22 maart 2017 | 19:00

Advertentie

Dames en hieëre zitting nieuw in Nederweert
Iedereen kent het wel dat je na de zware vastelaovundjdaag samen weer weken thuis op de bank moet zitten. Dan komt het goed dat je drie weken na vastelaovundj er weer eens samen op uit kunt. En die kans is er met halfvasten in café-zaal de Schans in Nederweert.

Nieuw in Nederweert
Met de komst van de dames en hieëre zitting is VV de Pinmaekers een nieuwe weg ingeslagen. Een combinatie van muziek, veiling en gezelligheid allemaal onder een dak.

Volop muziek
Bij binnenkomst in café-zaal de Schans gaan de dames linksaf  en de heren rechtsaf. Voor beide zittingen is een feestelijk programma met muziek van Limburgse bodem afgewisseld met Duitse Schlagers en Nederlandse meezingers.

Live optredens
Natuurlijk ontbreken de live optredens op beide zittingen niet, voor de dames zitting heeft de organisatie een aantal knappe mannen weten te strikken, wat te denken van Drej Kier Niks, KBP en de knappe Broeëds Brothers. En ook voor de heren treden knappe dames op zoals De Gezösters Kets, Tomme Deh en Celine Kuepers

Veiling
Ook de veiling zal niet ontbreken, diverse leuke diensten en producten zullen op beide zittingen onder de hamer worden gebracht. Vooraf heeft een select gezelschap de diensten en producten verdeelt zodat er zowel voor de dames als voor de heren interessante diensten en producten worden aangeboden. Om het uur zal er een kwartier geveild worden, de rest staat vol van muziek en optredens. De diensten en producten zullen geveild worden door bekende Nederweertenaren.

Samen verder feesten
Na twaalf uur komen de dames en heren weer samen, en zal niemand minder dan DZN een grandioos optreden verzorgen in de juiste sfeer.

De avond zal gehouden worden op zaterdag 25 maart 2017 en start exact om 20.00 uur bij Café -zaal de Schans in Nederweert. Entree gratis

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie