Skip to content

Nadine Pouwels derde tijdens figurenwedstrijd

Glendi
17 maart 2017 | 15:00

Advertentie

Op zondag 12 maart zijn de synchroonzwemsters van ZPC Nederweert met een grote groep naar Eindhoven vertrokken voor alweer de vijfde competitiewedstrijd. Een extra belangrijke wedstrijd, want op 2 april zullen de meiden van de Age I, Age II, Junioren en de Senioren meedoen aan de regiokampioenschappen. De scores van de figuren die zij tijdens deze wedstrijd zwemmen tellen dan voor de helft mee met de score die ze met de uitvoeringen tijdens de regiokampioenschappen behalen. Erg spannend dus!
Ook de meiden van de aanloopcategorie mochten aan deze wedstrijd deelnemen. Een erg leuke en ervaring in zo’n groot en mooi zwembad.

Na aankomst in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion zijn de meiden gaan omkleden en gaan inzwemmen.  De wedstrijd is vervolgens van start gegaan met maar liefst acht jurypanels, vanwege de hoeveelheid zwemsters. Er hebben namelijk in totaal 300 meiden in het water gelegen. Alle meiden hebben goed hun best gedaan en mooie prestaties neergezet voor een goede basis voor de regiokampioenschappen. Nadine Pouwels is er bij de Age I zelfs in geslaagd om een derde plaats te behalen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie