Skip to content

Unterway to tommorrow

Redactie
8 oktober 2016 | 20:16

Advertentie

Ruben Weekers-1Naast de splijtende politieke polarisering in Nederweert wordt men tegenwoordig óók gedwongen de Amerikaanse strijd tussen Clinton en Trump te aanschouwen. Dagelijks speuren namelijk politieke lijkgravers van kamp Trump naar geïsoleerde geheimen in –u raadt ‘m al- kamp Clinton. Heel Amerika heeft zichzelf verkleind naar een minimalistisch dorpje met burgerlijke soap, en iedereen móet kijken.

Waar wij in Nederweert al niet dachten dat gekker dan hier mogelijk was (aftrekkende inbrekers en de gemiddelde dagelijkse ontmanteling van zo’n drie hennepkwekerijen), laten de twee politieke grootmachten in ‘Murica zien dat het wel degelijk gekker kan. Alleen al in de afgelopen vierentwintig uur werden schandalen geopenbaard waar menig ‘normale’ burger zich een leven lang voor zou moeten verantwoorden. De schreeuwende ziljardair Trump kreeg bijvoorbeeld het schaamrood op de kaken nadat hij geconfronteerd werd met een oude opname waarin hij opperde ‘vrouwen recht in ‘’de pussy’’ te grijpen’. Dat deze lustelijke uitspraak juist ten tijde van Dierendag naar buiten kwam was natuurlijk een sappig extraatje. 
Clinton bleef echter ook niet ongedeerd in de afgelopen etmalen; de ex van überhippie John Lennon, Yoko Onno, deed namelijk even uit de doeken hoe zij en Clinton in de jaren zeventig al verscheidene lesbische sessie’s hadden belegd. Om even vergelijkend beeld te schetsen: opeens zou blijken dat Burgemeester Evers ooit een erotische verhouding heeft gehad met de leadzanger van Harry en de Gebroëeke Zwiegelkes.

Ook al wil je niet geconfronteerd worden met deze erotische escapades van de politieke soapies; je kunt er niet omheen. De strijd tussen Donald en Hillary is overal. En juist terwijl wij in Nederweert ons al geen raad meer weten met schandalen in de besluitvorming hier, komt de dagelijkse portie Amerikaanse diarree-politiek óók nog op ons bordje. Hoeveel onzin kan een mens verdragen?

Advertentie

7 Reacties

  1. Met betrekking tot “het vergelijkend beeld” loopt dit helemaal mank.
    Burgemeester Evers zou nooit iets met een “Gebroeëke Zwiegelke” zijn begonnen, misschien wel met een of andere Blues legende.
    Als er vergelijkingen gemaakt worden maak dan geen onmogelijke.

  2. Inderdaad Mien, en Hillary zal Monica wel een sigaar uit “eigen doos” hebben aangeboden destijds. Dat ligt tenminste vrij voor de hand 😀

  3. Da’s wel een hele oude grap Tinus, zo’n jaar of twintig oud.

    En verder blijf ik me afvragen hoe iemand zo’n slechte en inhoudsloze columns kan schrijven en daar nog een podium voor krijgt ook. Maar ja, smaken verschillen zullen we maar zeggen.

    • Dan is het een sigaar uit “oude” doos in plaats van “eigen”.

  4. Ah ok Marga. Ik had nog niet eerder gehoord dat ze dat sigaartje had aangeboden aan Monica, en ik maar denken dat ik iets leuks had verzonnen ivm het lesbische kantje van Hillary…tjonge…:-)

    Ja beetje een viezerik die Ruben, de drang om te shockeren wellicht?

    • Ach, ga lekker door Tinus. Ik moet altijd wel om je lachen hoor.

      Zou het dat zijn ja? Ik vind het eigenlijk niet shockerend, maar ik ben niet zo gauw geshockeerd. Ik vind het eerder nogal flauw allemaal. En nietszeggend. En wel een beetje viezig ja, dat wel.

  5. Ik lees jouw pennenvruchten ook altijd met meer dan gemiddelde aandacht Marga 😉


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie