Skip to content

Overlijden

Redactie
17 april 2016 | 10:00

Advertentie

Een onderwerp dat lang stil gezwegen werd. Gelukkig is dat aan het veranderen, want één ding is zeker; Wie leeft, zal ook eens sterven. Soms zijn er veel onduidelijkheden over wat wel en niet mag, bij een afscheid. Er is namelijk heel veel mogelijk en er zijn veel verschillende manieren om deze periode van afscheid nemen invulling te geven. Daarom kunt u in de komende tijd maandelijks praktische informatie en tips verwachten die u meer zicht kunnen geven op de mogelijkheden. Dit kan u helpen een afscheid vorm te geven die aansluit bij de overledene en nabestaanden.

Komt een overlijden onverwacht, of is men erop voorbereid, het blijft een emotioneel moment waarbij veel geregeld moet worden. Adviserend daarbij is de uitvaartondernemer die samen met u het afscheid vormgeeft, veel uit handen neemt, of tips geeft. Los van wat gebruikelijk is, kijken wij samen met u hoe een afscheid persoonlijk gemaakt kan worden, binnen de wettelijke mogelijkheden.
Verder is het heel belangrijk om in deze tijd van emoties en veel te nemen beslissingen, ook stil te staan bij het financieel aspect dat een afscheid met zich meebrengt. Want ook na het definitieve afscheid komt er een tijd waarin nabestaanden verder moeten. Onze gedachten hierover is dat iedereen een gouden kist verdient, maar een persoonlijk afscheid zit hem niet in die dure kist, maar in kleine persoonlijke dingen. En die zijn voor ieder uniek.

Mocht deze informatie nu of de komende tijd tot vragen leiden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering.

Arlene Uitvaart

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie