Skip to content

Bestuurswisseling bij VV De Pinmaekers

Glendi
23 juni 2015 | 19:28

Advertentie

Bestuurswisseling VV de Pinmaekers NederweertNa ruim 8 jaar voorzitterschap heeft Huib van Deursen van VV De Pinmaekers de voorzittershamer overgedragen aan Math Schroën. Onder voorzitterschap van Huib zijn diverse vernieuwingen doorgevoerd en heeft er een flinke uitbreiding en verjonging plaatsgevonden. Ook is er een juniorenafdeling opgericht om een brug te slaan tussen de jeugdraad en de volwassenenraad.

Naast het organiseren van vele activiteiten, was het voor Huib van belang dat alle activiteiten laagdrempelig waren voor het publiek, want vastelaovundj vier je samen.
 Ook naar de leden toe was hij van mening dat men niet alleen moest organiseren, maar ook zelf moest “vieren”. Met een tevreden gevoel kijkt hij terug op de afgelopen 8 jaar en is hij “gruuets” op de vereniging.

Voor een vereniging is het goed om op tijd plaats te maken voor een nieuw gezicht en nieuwe ideeën. “Je moet ervoor zorgen dat je niet op de automatische piloot overschakelt”, aldus Huib. Huib blijft op vele fronten actief voor de vereniging. In de komende jaren zal hij zich onder andere blijven/gaan bezig houden met PR, de Bonte Avonden en het Lidjeskonkour.

Met de komst van Math kan de vereniging zich verheugen op een gedreven voorzitter, met bestuurservaring en de nodige kennis. In het dagelijks leven is Math zelfstandig ondernemer van Patchwork Finance, (controlling, accountancy en bedrijfsadvisering). Math is getrouwd met Marlie Peerlings en samen hebben zij 2 kinderen, Patrick en Charlotte.  De vastelaovendj is hem niet vreemd. Zijn dochter Charlotte was in 2013 jeugdprinses van de Pinmaekers en zijn vrouw Marlie was het afgelopen seizoen adjudante van Prins Theo en Prinses Brechje. Daarnaast heeft Math vele jaren meegelopen in de Weerter optocht met zijn groep De Benaaneplökkers. “Ik ben vorig jaar gevraagd voor het voorzitterschap en heb het afgelopen seizoen meegedraaid in het bestuur. We hebben een gezonde en fantastische vereniging die de Nederweerter Vastelaovundj in het hart draagt. Ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging” aldus Math.

Na zeven jaar heeft de vereniging tevens een nieuwe secretaris benoemd. Gelijk met de overdracht van het voorzitterschap heeft secretaris Peter Lemmen, zijn taak overgedragen aan Marc Ceelen. Marc is getrouwd met Marie-José Caris en samen hebben ze 2 kinderen, Thimo & Josey. “Vorig jaar kwam het bestuur met de mededeling dat ze een nieuwe secretaris zochten. Ik heb toen hierop gereageerd en ben na een tijdje gaan meelopen in het bestuur, aldus Marc. Marc is meer dan 25 jaar bestuurslid van Golfbiljart District Midden Limburg geweest, waarvan 15 jaar voorzitter. Naast zijn gezin heeft hij nog een aantal hobby’s zoals Vastelaovundj, Golfbiljarten en Schutterij St. Antonius. 
Peter blijft actief als bestuurslid, webmaster, archivaris en tevens houdt hij zitting in diverse werkgroepen.

VV de Pinmaekers is blij met het aantreden van de nieuwe voorzitter en secretaris, maar is ook verheugd dat de kennis en ervaring van Huib en Peter behouden blijven voor de vereniging. 

Op maandag 15 juni heeft Huib van Deursen tijdens een extra ledenvergadering het voorzitterschap officieel overdragen aan Math Schroën.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie