Skip to content

Expositie Engelse landschapschilder Danny Holmes-Adams

Redactie
20 mei 2015 | 7:30

Advertentie

Danny Holmes-AdamsGalerie VONC, gelegen in het mooie buitengebied van Nederweert in het kerkgehucht Schoor, biedt een prachtige expositieruimte en -omgeving voor kunstenaars om hun werk aan een breed publiek te laten zien. Verrassend, expressief, ingetogen of prikkelend, maar altijd gericht op wat voor initatiefneemster Marianne Rijvers de essentie van kunst is. Echtheid, vakmanschap, het vermogen een verhaal te vertellen, een emotie over te brengen – dat is waar het om gaat.

Danny Holmes-Adams

Van 30 mei t/m 14 juni organiseert galerie VONC een unieke expositie van schilderijen van Danny Holmes-Adams, een landschapschilder die woont en werkt in Dartmoor National Park, Engeland. Danny’s plein-air schilderijen tonen de natuur in haar pure kracht. De kijker ervaart een gevoel van weer opgeladen worden, zoals je kunt hebben tijdens een wandeling aan een rivier of bij het staren naar een heldere sterrenhemel. Danny is in zijn schilderijen actief op zoek naar de relatie tussen olieverf en licht.

Danny exposeert voor het eerst internationaal bij galerie VONC in Nederweert. Zijn werken bevinden zich echter zowel in private als publieke collecties in én buiten Engeland.

De vernissage, in aanwezigheid van Danny, vindt plaats op vrijdag 29 mei om 19.30 uur. De galerie zal geopend zijn tijdens de weekenden van 11.00 – 18.00 uur, en verder op afspraak. Galerie VONC is gelegen aan de Liskesweg 2A, 6031 SE Nederweert. De toegang is gratis.

Zie voor alle informatie: www.vonc.nu, of bel met Marianne Rijvers op: 06 50282189.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie