Skip to content

Frank Lenaers over Nefratech EDM Center

Redactie
11 mei 2015 | 8:58

Advertentie

Nefratech EDM-CenterOp vrijdagnamiddag 29 mei is Open Coffee Weert te gast bij hightech bedrijf Nefratech EDM-Center aan de Peelterbaan 10 in Weert. Tussen 17.00 tot 20.00 uur kan er volop genetwerkt worden. Daarnaast biedt Nefratech deelnemers een unieke en eenmalige kijk in de ‘machinekamers’ van onderneming.

Frank Lenaers over Nefratech EDM Center

Dit eenmalige bedrijfsbezoek aan Nefratech inspireert ondernemers/zzp-ers/freelancers/accountmanagers om dóór te gaan, terwijl anderen het (moeten) opgeven. Het thema van deze extra netwerkbijeenkomst is: dóórgaan en vooral sámen successen zoeken…

Het doel van dit event is om aan het denken gezet te worden en de ondernemersblik te richten op gezamenlijke KANSEN die er écht zíjn. Door samenwerken wordt kennis en ervaring geclusterd, worden problemen eenvoudiger oplosbaar (je deelt ze namelijk), worden netwerken gecombineerd en elkaars hiaten in een bepaalde expertises aangevuld.

Maximaal vijftig ondernemende deelnemers mogen als exclusieve gasten rondkijken in de ‘machinekamer’ van Nefratech EDM-Center. Directeur Frank Lenaers leidt het bezoek in met een inspirerend verhaal over dit unieke Weerter hightechbedrijf; het ontstaan, de groei en de overleving in moeilijke tijden. 

Aanmelden is verplicht en kan via deze link, (kies bedrijfsbezoek Nefratech).

Kosten: € 10,00 p.p. (s.v.p. contant & gepast betalen bij aankomst). Inclusief: broodjesbuffet, koffie, thee & water. Adres: Peelterbaan 10, Weert. Parkeren: langs de Peelterbaan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie