Skip to content

Moulin Blues pakt uit op 30e verjaardag

Redactie
30 april 2015 | 14:05

Advertentie

Moulin BluesBlues, soul, folk, rock, jazz, funk, rhtyhm & blues, rock ‘n roll en alle spannende combinaties hiervan . Moulin Blues is ook in 2015 van alle markten thuis. Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend van mei (vrijdag 1 en zaterdag 2 mei) het Moulin Blues Festival plaats. Ospel verandert dan twee dagen in het gezelligese blues- & rootswalhalla van Nederland.

Weersvoorspelling

Het blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon is overal van de partij, maar schijnt in het noord(west)en uitbundiger dan in het zuiden. Het wordt circa 12 graden bij een meest matige noordenwind.

Zaterdag draait de wind van noord naar oost. De middagtemperatuur komt uit tussen 11 graden op de Wadden en 16 in het zuidoosten. Het blijft op de meeste plaatsen droog met regelmatig zon. In de avond en nacht naar zondag volgt vanuit het zuidwesten regen.

weersvoorspelling Moulin Blues

Moulin Blues pakt uit op 30e verjaardag

Al sinds 1986 wordt in Ospel het Moulin Blues Festival georganiseerd. Door de jaren heen is het festival uitgegroeid tot het grootste blues- en rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. In de muziekwereld is het festival voor velen een ‘must’. In haar rijke historie verwelkomde Moulin Blues bluesgiganten als B.B. King, Buddy Guy, Bo Diddley, Koko Taylor, Lester Butler, Robert Cray, Joe Bonamassa, Walter Trout, Jimmie Vaughan en vele anderen.

Ook deze 30e jaargang belooft het een geweldige editie te worden met een zeer interessant affiche. De organisatie is erg trots dat ze acts als Mavis Staples, Matt Andersen & the Mellotones en Devon Allman Band op hun affiche hebben staan. Daarnaast is er plek voor een schare aan veelzijdige en verrassende artiesten. Hierbij mag gedacht worden aan artiesten als the 44’s ft. Kid Ramos , Mr. Sipp en Daddy Long Legs.

Naast blues- en rootsmuziek van het allerhoogste niveau, hangt er op het festival een unieke, ongedwongen en enorm gezellige sfeer die het festival speciaal en geliefd maakt bij een grote schare fans vanuit het gehele land. Dit alles vindt plaats in twee (verwarmde) tenten. Ondertussen zijn er op de achtergrond honderden hardwerkende vrijwilligers actief die alles in goede banen leiden.

De 30e editie van Moulin Blues lijkt op muzikaal gebied een prachtige editie te worden. Met de sfeer zit het daarnaast altijd wel snor in Ospel en dit samen maakt van Moulin Blues 2015 een festival dat je eigenlijk niet mag missen!

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.moulinblues.nl, alle Primera vestigingen en de volgende voorverkoopadressen: Eetcafé De Kleine Winst (Nederweert), Bloemstyling ‘t Roosje (Nederweert) en Café De Prins (Ospel). Tevens zijn er tijdens het festival ook tickets te verkrijgen aan de dagkassa.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie