Skip to content

Just Young Media zoekt jonge creatievelingen

Glendi
3 februari 2015 | 8:31

Advertentie

ehs communicationsBen of ken jij leuke, creatieve, nieuwsgierige, brutale, ontdekkende en enthousiaste jongeren die het leuk vinden om een keer mee te werken als gastredacteur voor een jongeren magazine dan ben jij welkom in het Just Young Team. Dit kan eenmalig zijn of voor een langere periode, uiteraard allemaal in overleg.

Heb jij al langer een droom om jouw idool te interviewen, een bepaalde gekke sport uit te proberen, bij een opening aanwezig te mogen zijn of misschien met een team een bepaald beroep voor een dag uit te proberen, meld je dan aan! Alles kan, bijna alles mag en alle ideeën zijn welkom!

EHS communications begeleidt onder de naam Just Young Media een aantal vernieuwde, frisse projecten. Twee uitgaves voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg worden voor het tweede jaar gemaakt: het te gekke Just Young Magazine en de Just Young Schoolagenda. Deze edities worden gratis uitgedeeld aan groep 7/8 en de middelbare scholen in heel Midden-Limburg! Dat zijn dus 20.000 jongeren die wij met onze media gaan bereiken.

Twee andere projecten hebben een landelijke doelgroep van paardenliefhebbers. De landelijk bekende School Agenda Hippique en het digitale HorseLife Magazine. Met dit online magazine slaat EHS communications het digitale tijdperk in met het allereerste paardenmagazine in een App die te downloaden is met je tablet!

Vind je het leuk om een keer mee te werken aan een van deze projecten, neem dan vrijblijvend contact op met de Just Young redactie via info@ehscommunications.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie