Skip to content

Nieuw gezicht bij Eyecentre Nederweert

Redactie
30 januari 2015 | 14:00

Advertentie

Eyecentre NederweertBij de bakker koop je brood en je gaat naar de tandarts voor je tanden. Dus is het ook logisch dat je voor je ogen naar Eyecentre gaat, want daar wordt ruim 40 jaar, deskundig met je ogen omgesprongen.

Sinds kort wordt je geholpen door een nieuwe professional bij Eyecentre Nederweert. Hayke Wijen is per 31 december een nieuwe uitdaging aangegaan in Valkenswaard. Anouck Castenmiller (33) is vanaf de jaarwisseling het vaste gezicht van Eycentre Nederweert. Anouck is vakkundig opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold. Hierdoor kan zij je van het beste advies voorzien als gaat om het aanmeten van een nieuwe bril of contactlens.

Hallo inwoners van Nederweert en omstreken

Eyecentre NederweertMijn naam is Anouck Castenmiller (33) en ik ben het nieuwe gezicht voor Eyecentre Nederweert. Sinds 2008 werk ik in de optiek en ben ik bekend met de mogelijkheden tussen ketens en die van een vakopticien. Mijn interesse gaat uit naar ons vermogen om comfortabel te kunnen zien. Vroeger dacht men dat scherp zicht en gezonde ogen hetzelfde was als goed zien. Tegenwoordig weten wij dat er veel meer nodig is om goed te zien. Als uw ogen gezond zijn, kunnen we aanvullend een functioneel optometrisch onderzoek uitvoeren. We analyseren de prestatie van uw visuele systeem en de samenwerking van uw ogen. Tijdens het onderzoek testen wij uw oogbewegingen, diepte zicht, scherpstel vermogen, kleuren zien. We leggen een relatie tussen de visuele prestatie en dagelijkse bezigheden als lezen, computerwerk, sport, autorijden etc.

Ik sta achter U en Uw kinds waarneming

Eyecentre Nederweert

Eyecentre NederweertWaar andere stoppen gaan wij dus verder!!
Met deze gedachte volg ik sinds heden de post-graduate opleiding aan de Institute for Neuro-Physiological Psychology. Deze organisatie (INPP) houdt zich vooral bezig met het onderzoeken naar effecten, bij het niet goed functioneren van het centraal zenuwstelsel, en welke invloeden dit heeft op het leer, gedrag, emotionele en visuele ontwikkeling. Met deze interesse en de reeds aanwezige kennis bij Eyecentre, zijn wij vooruitstrevend in de regio en daar zijn wij trots op!

Naast professional wordt er bij Eyecntre ook veel aandacht besteed aan de “total look and feel” Een bril is meer dan alleen maar een hulpmiddel bij minder of slecht zicht. Het design maakt een bril persoonlijk. Voor iedereen is er wel een ontwerp. Hierbij luister ik goed naar de wensen van de klant. Opvallen, zeer uitgesproken of subtiel! Loop gerust eens binnen voor een persoonlijk advies, laat u inspireren en geniet van een lekkere Italiaanse koffie.

Tot Ziens!
Anouck

Advertentie

2 Reacties

  1. 33 jr met een nieuw gezicht snap hem niet.

  2. Waar anderen stoppen gaan wij verder.. Op naar Valkenswaard dus, zonder Hayke is mijn zicht nog nooit zo goed geweest!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie