Skip to content

Wedstrijdverslag ZPC Nederweert

Glendi
15 januari 2015 | 9:11

Advertentie

ZPC NederweertZaterdag 10 en zondag 11 januari stonden de Limburgse Winterkampioenschappen in Venray op het programma voor ZPC Nederweert. Van de inschrijvingen worden per programma alleen de snelste 12 geselecteerd. Ook een aantal zwemmers van ZPC Nederweert wist zich voor het kampioenschap te plaatsen.

Acht deelnemers, waarvan 2 reserves, vertrokken op zaterdagochtend om 10.00 uur. Het was er erg druk en de ruimte was klein. Het publiek mocht niet meer naar binnen in verband met de veiligheid. De spanning was van de gezichten af te lezen en het estafetteteam maakte zich snel klaar voor het eerste programma. Hierna was de eerste spanning verdwenen en maakte ieder zich op voor zijn individuele programma.  Er werd hard gezommen en veel strijd geleverd. Het resultaat mocht er zijn. Aan het einde van de dag moest Ivar Snellen nog in actie komen. Na het lange wachten, wist hij een superstrijd te leveren en zwom hij maar liefst 6 seconden van zijn tijd af. Desondanks viel hij nipt buiten de prijzen. Een welverdiende vierde plaats…

Zondag 11 januari vertrokken 6 deelnemers om 10.30 uur. Het leek die dag wat minder druk, dat gaf wat meer ruimte. Ook het inzwemmen verliep beter. Wederom werd gestart met een estafette. En ook die dag werd er hard gezwommen en werden tijden verbeterd. Femke de Wit moest lang wachten tot ze in actie mocht komen voor haar individuele programma. Ze wist dat ze een flinke strijd zou moeten leveren. De inschrijftijden logen er niet om. De posities 2 t/m 6 lagen heel dicht bij elkaar. Het bleek haar dag te zijn. Femke wist haar tijd te verbeteren en een tweede plaats te bemachtigen.

De reserves van dit weekend hoefden niet in actie te komen, maar als supporter waren ze een steun voor de deelnemers. De uitslagen:

ZPC Nederweert

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie