Skip to content

40 % Nederlanders heeft overgewicht

Redactie
10 januari 2015 | 14:43

Advertentie

SportivaLife nederweertOvergewicht en obesitas zijn een steeds groter probleem. In 2015 heeft ruim 40% van de totale Nederlandse bevolking overgewicht of obesitas. In de leeftijdsgroep 65 tot 75 jaar ligt dit percentage zelfs op 61%. Daarnaast bewegen de meeste Nederlanders onvoldoende en ervaren hierdoor dagelijks ongemakken als rugklachten. Dit heeft te maken met een kantoorbaan en veel zitten (tv kijken, computer etc). U kunt NU beslissen om afscheid te nemen van excuses en starten aan een gezond en energievol 2015!

40 % Nederlanders heeft overgewicht

SportivaLife heeft een uitgebreid beweegaanbod voor alle leeftijdsgroepen. 

Hennie, 52 jaar geeft aan: “Sporten bij SportivaLife is gezellig, een goede sociale bezigheid en er is deskundigheid aanwezig. Ik doe aan Progress Fitness en heb hierdoor geen klachten meer van mijn nek, schouders en rug”.
Sjef, 72 jaar vult aan: “Ik kom 2x per week bij SportivaLife en beweeg hier in een veilige omgeving onder begeleiding van professionele instructeurs. Daarnaast drinken we met de groep ook altijd gezellig samen koffie”.

Bewegen & Voeding

Veel mensen weten wel dat er iets moet veranderen op het gebied van beweging en voeding maar nemen helaas niet de stap die het gewenste resultaat geeft. Een crashdieet bijvoorbeeld geeft op korte termijn altijd resultaat. Maar wat gebeurd daarna? Juist; de kilo’s komen er net zo hard weer bij. Waarom? Er vindt geen daadwerkelijke verandering plaats. De eetgewoonten veranderen niet of nauwelijks en men blijft onvoldoende bewegen.

Tip: Beweging & voeding dient ten alle tijden in balans te zijn!

Alle trainers van SportivaLife Nederweert staan klaar om u te begeleiden bij het behalen van uw persoonlijke doelstelling. Wilt u afvallen, uw conditie verbeteren of  hulp bij uw voedingspatroon? Er zijn voldoende mogelijkheden bij SportivaLife.

Start voor 18 januari en sport tot 1 april met 50% korting. SportivaLife Nederweert ligt aan de Hulsenweg 5a te Nederweert. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bellen mag ook; 0495-460600 of bekijk de website via www.sportivalife.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Marcel, ik heb je boek, belofte ingelost, gelezen en ik heb veel respect en bewondering voor je gedane inspanning om deze pelgrimstocht tot een goed einde te brengen.
    Dit wou ik je toch ff laten weten.
    Vr. gr.
    René Clerkx


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie