Skip to content

Verslag tweede Miniorenwedstrijd

Glendi
16 december 2014 | 11:12

Advertentie

logo ZPC NederweertAfgelopen zondag 14 december vond de tweede miniorenwedstrijd plaats in het zwembad van Laco sportcentrum Nederweert. Hieronder volgt het wedstrijdverslag van Monique Boots.

“Héét….zo heet, en rode wangetjes. Komt het nu door dat zonnetje (alweer als je een middag binnen zit!) of komt het door de toenemende spanning? Vandaag mag ik voor het eerst officieel als official helpen. En, dat vind ik toch best spannend. Eerder heb ik al mogen aanschouwen hoe mijn cursusmaatje Miranda Stockmans met rode koontjes haar eerste heuse ervaringen opdeed, maar nu was het mijn beurt. Nog een aantal bekende gezichten van de cursus, weliswaar van een andere club. Dat ontspant. Daarnaast mag ik onder de vleugel van een ‘oude rot’ in het vak Jack Snellen.

Het programma is niet zo lang en de stemming is goed. Als we goed en wel bezig zijn is er voor mijn gevoel al snel een korte pauze. Er zijn best wel wat uitvallers van zwemmertjes. Gestaag rolt de middag voorbij en ineens is daar al het einde. De tweede miniorenwedstrijd zit erop. Sommige kinderen zijn al omgekleed, alles verloopt soepel. Nog even wachten op de prijsuitreiking. De voice-over weet dit weer prima te leiden. Mooie resultaten zijn behaald. Iedereen kan opgelucht tegen de klok van vijf naar huis. En ik? Ik ben klaar voor mijn sprong in het diepe.

Uitslagen Tweede Miniorenwedstrijd:

Tweede miniorenwedstrijd

Het was weer een mooie wedstrijd in het thuisbad Merenveld bij sportcentrum Laco.Via deze weg een ‘dikke merci’ aan alle vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet om deze middag te doen slagen!!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie