Skip to content

Bekendmaking boerenbruidspaar Nederweert

Redactie
11 november 2014 | 20:10

Advertentie

Opening carnavalsseizoen PinmaekersDinsdagavond 11 november is het ‘Boorebroeëdspaar’ van V.V. De Pinmaekers uitgeroepen op het Lambertushof in Nederweert. Na de openingswoorden van voorzitter Huib en vorst Jack werd “De Törf” op zijn sokkel geplaatst door oud Prins Rob, oud jeugdprins Tim en jeugdprinses Charlotte. Daarna werd onder grote publieke belangstelling het boerenbruidspaar bekendgemaakt.

Bekendmaking boerenbruidspaar Nederweert

Linic Franssen en Rien Veltrop vormen het nieuwe bruidspaar van de Boerenbruiloft van Nederweert. De Boerebruiloft wordt gehouden op de zaterdag voor de carnaval. Het bruidspaar ging vanavond bij de ambtenaar van de burgerlijke stand Giel Bruijnaers in ondertrouw. Na het officiële gedeelte ging de hele familie naar residentie Eetcafé De Kleine Winst voor de inzegening van de residentie en natuurlijk om een toast uit te brengen op het nieuwe seizoen met een “Pinke”. Nu kan de vastelaovend in Nederweert beginnen. Klik hier voor meer foto’s van het uitroepen van het nieuwe Bruidspaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie