Skip to content

7.500 bezoekers bij Nacht van Johnny Hoes

Redactie
19 augustus 2014 | 11:11

Advertentie

Nacht-van-Johnny-HoesDe nacht van Johnny Hoes op zaterdag 16 augustus in Weert was een geslaagd evenement. De organisatie, gemeente en politie schatten dat er op het piekmoment, tussen 21.00 en 23.00 uur, zo’n 7.500 mensen waren. Dit is afgeleid uit de horecacijfers en de drukte op het plein. Op de gratis wifispots in de binnenstad (wirelessweert) waren nog nooit zoveel mensen tegelijk ingelogd. Van de wifispots op het Bassin maakten zo’n 2.000 mensen gebruik. Ook in de rest van de stad was het drukker op de wifispots dan normaal.

Bijzonder muziekevenement
Het was een uniek evenement dat qua muziekstijl nog niet in Weert aanwezig is. Presentator Willie Oosterhuis nam het publiek mee langs de honderd grootste Nederlandstalige hits uit de Telstar Studio van Johnny Hoes. Het publiek genoot van de optredens. Oude tijden herleefden. 
Met plezier en passie zongen Henk Wijngaard, Dick van Altena, Robbie Tober, De Deurzakkers, John de Bever, The Classics, Weerter duo Ronald en Carien, Janse Bagge Bend, Duo Onbekend, Margriet, de Molukse groep Masada, Dennie Christian, de stand-in voor Eddy Wally, Carboon, Teddyboys, De Wannebiezz, Milan Milano en anderen hun hits. Met een geweldige performance sloot Anneke Grönloh de geslaagde Nacht van Johnny Hoes af.

Vervolg
De gemeente Weert staat open voor een vervolg, in 2017 zou Johnny Hoes 100 jaar zijn geworden. Organisator Willie Oosterhuis en Adri-Jan Hoes dromen nu al over een groot festijn. Of er ook nog iets wordt georganiseerd om de legende van Johnny Hoes levend te houden, wordt nog nader bekeken.

 

Advertentie

1 Reactie

  1. Henk Wijngaard en John de Bever zijn nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

    Vriendelijke Groeten Danny van Strien Muziek Presentator


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie