Skip to content

Open week SportivaLife Nederweert

Redactie
27 maart 2014 | 12:44

Advertentie

Open week SportivaLife Nederweert3Na een grondige verbouwing kan je bij SportivaLife terecht voor ruim 50 groepslessen per week, persoonlijke training en kwalitatief hoogwaardige trainingen. Gegeven door gediplomeerde trainers. Om een persoonlijke doelstelling, zoals conditie opbouwen of afvallen te behalen is kennis nodig. Deze kennis is aanwezig bij SportivaLife en dat draagt men graag uit.

Open week SportivaLife Nederweert

Je bent van harte welkom om individueel te fitnessen. Roel Bors, de clubmanager van SportivaLife geeft echter aan dat het fitness systeem dat gehanteerd word bij SportivaLife in één lijn staat met het behalen van een persoonlijke doelstelling van een individu. Een koppeling van training (in kleine groepen) optimale begeleiding en samenwerking met paramedische diensten als fysiotherapie en Podotherapie zijn essentieel om een individu te begeleiden richting zijn of haar doelstelling.

Van maandag 7 t/m zondag 13 april kan je GRATIS kennismaken tijdens de OPEN WEEK, er zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

Lezing Voeding & Training
Op donderdag 10 april is er een lezing over voeding & training door master trainer Roel Bors, motivatiecoach Ivo Jeurninck & voedingsdeskundige Marieke van Weert. Ze geven een uitleg van het unieke trainingssysteem wat men gebruikt bij SportivaLife om een individu te begeleiden richting een persoonlijke doelstelling.
Marieke de voedingsdeskundige zal de koppeling maken richting voeding in het dagelijks leven. Training & Voeding staan namelijk direct met elkaar in verbinding om te komen tot een gezonde leefstijl. Opgeven is gewenst via nederweert@sportivalife.nl of bel 0495-460600.

Naast deze lezing zijn er deze week meer activiteiten. Bekijk het complete programma op www.sportivalife.nl.

Actie Open Week
Als je tijdens deze open week een jaarabonnement afsluit dan ontvang je een totale korting van ruim 90 euro! Je betaald geen inschrijfgeld, ontvangt een gratis sportpakket t.w.v. € 29,50 en je ontvangt 1 maand gratis sporten. Geef jezelf op voor een rondleiding tijdens de open week of maak vrijblijvend gebruik van een gratis weekpas. SportivaLife neemt dan contact met je op!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie