Skip to content

Expositie Annette Willems uit Nederweert

Redactie
13 januari 2014 | 11:36

Advertentie

Expositie Annette Willems uit NederweertIn het Weerter stadhuis zijn vanaf maandag 13 januari t/m vrijdag 28 maart 2014 drie nieuwe tentoonstellingen te zien. Annette Willems uit Nederweert en Josje Truyen-Veugelers uit Weert exposeren er dan met werken aan de muren. Feli van Schaik uit Weer exposeert met keramiek in de vitrines.

Annette Willems

Na 25 jaar druk bezig te zijn geweest met haar baan en gezin pakte Annette Willems enkele jaren geleden opnieuw haar hobby op. Ze begon met veel plezier aan schildercursussen bij Hub Bukkems. Annette probeerde verschillende vormen uit zoals abstracte schilderijen en landschappen, maar het weergeven van mensen en vooral gezichten in verschillende natuurlijke stemmingen boeit haar het meest.

Haar laatste schilderijen zijn kiekjes van een geweldige reis per fiets in november 2011 naar China, Laos en Thailand. De puurheid van de mensen samen met hun bezigheden en de geweldige kleuren komen voor haar opnieuw tot leven op het doek. Annette was als kind al graag creatief. Ze was altijd en overal aan het knutselen en tekenen en werd hierin tijdens de handwerk- en tekenlessen erg gestimuleerd. Als jong volwassene volgde ze enkele jaren les bij SVU Weert: Boetseren bij Gard van Wegberg en portret- en figuurtekenen bij Johannie van Tuel. Het afgelopen jaar exposeerde ze met enkele schilderijen in Nederweert in de etalages van pand Vinken en tijdens Kunstlint ter ere van de opening van Brug 15 bij reisbureau Mackus.

Openingstijden
De drie exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van het Weerter stadhuis. Deze zijn op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond tot 19.00 uur. De exposities zijn te bekijken op de eerste verdieping van het stadhuis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie