Skip to content

Pinmaekers Nederweert presenteren nieuwe prinsen 2014

Redactie
15 november 2013 | 10:17

Advertentie

ed en fransPinmaekers Nederweert presenteren op zondagmiddag 24 november hun nieuwe prinsen voor het carnavalseizoen 2014. De middag in de Pinnenhof begint om 14.11 uur en zit boordevol muziek, show en amusement.

Net als in voorgaande jaren zal ook dit jaar de jeugd van Nederweert weer nauw betrokken worden bij de vastelaovundjviering. Het jeugdprinsepaar zal door de leden van de juniorenafdeling op een schitterende wijze worden gepresenteerd.

Pinmaekers Nederweert presenteren

nieuwe prinsen 2014

toddezekDe middag zal een muzikale happening zijn met optredens van o.a. De winnaar van ut NVS, KBP, Duo 2 maol 11, Niels, De Brelsterte, Duo Dik-Vör-Mekaar, Tommè-dèh, De Pantera´s, De Aurelia´s en 
Hofkepel Klein mer Neugter.

Tussen de prinsuitroeping door zal de meervoudige winnaar van het LVK 
De Toddezèk Ni-jwieert in de juiste stemming brengen.
Ze zijn o.a. bekend van “Heej blief ik plekke” en “Ni Miër en Ni Minder”
. Verder zal het bekende duo Ed en Frans optreden, zij staan garant voor een geweldig feest. Aansluitend zal de groeete prins van Nederweert worden gepresenteerd. De presentatie is in handen van Rudi Veltrop

11 kandidaten
De Pinmaekers hebben er ook dit jaar weer voor gezorgd dat heel Nederweert bij de uitroeping betrokken is door maar liefst 11 kandidaten te presenteren, de kandidaten zijn te vinden op www.pinmaekers.nl en op Nederweert24 waar je zelf kunt aangeven wie jij denkt dat de nieuwe prins zal worden.

[poll id=”17″]

Prîns raden en twee bonte avond kaartjes winnen
Iedereen kan via een formulier raden wie de nieuwe prins 2014 zal worden. Het formulier kun je inleveren in de Pinnenhof tijdens de prinsuitroeping. Het ingevulde formulier kun je vinden in het weekblad voor Nederweert of op www.pinmaekers.nl
. De winnaar moet wel aanwezig zijn tijdens de uitroeping.

Advertentie

1 Reactie

  1. Komtj allemaol kieke weem de nôwe prîns van de Pinmaekers weurdj. Ouch verzörge vae heej un optraeje onger angere met oôse nôwe schlager: Hej-jae now un masker op ? Tot zondiggemiddig.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie