Skip to content

Groeete Vastelaovundj familie-middig V.V. de Pinmaekers

Redactie
23 januari 2013 | 12:22

Advertentie

FlashmobOm samen met het hele gezin in de juiste stemming te komen voor Vastelaovundj 2013 wordt op zondagmiddag 27 januari 2013 voor de tweede keer een gezellige ludieke Vastelaovundj familie-middag georganiseerd. Een middag vol muziek, dans, veiling en flauwekul. – Familiemiddag voor het hele gezin met als thema “Komtj us kieëke bi-j os”

Er zullen diverse Nederweerter artiesten voor het voetlicht treden en er een dolle boel van maken, voor de inwendige mens wordt gezorgd. Tijdens de middag zal er een flash-mob plaatsvinden op muziek van Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes. Kom met zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen om deel te nemen aan de flash-mob. Naast de Flash-mob zullen ook de Pantera’s en Aurelia’s een optreden verzorgen.

“Komtj us kieëke bi-j os”

Heel gemakkelijk geld verdienen
Natuurlijk is de alom bekende veiling opgenomen in de programmering en wordt u in de gelegenheid gesteld om te bieden en voor weinig geld diverse diensten/producten te kopen, die beschikbaar worden gesteld door Nederweerter winkeliers en bedrijven, welke deze middag op een ludieke manier worden geveild. U kunt bijvoorbeeld op een bakkersbon met een waarde van € 10,00 bieden en deze voor € 5,00 mee naar huis nemen, dat is snel geld verdienen.

Bekendmaking Vastelaovundjvierder van het jaar 2012
Vorig jaar werden voor de eerste keer 11 kandidaten geselecteerd om de titel vastelaovundj veerder van het jaar 2012 te mogen dragen. Een deskundige jury heeft de kandidaten het afgelopen jaar gevolgd en zal de winnaar bekend maken tijdens de tweede groeëte vastelaovundj femilie middig 2013. Natuurlijk zijn wij ook weer op zoek naar nieuwe kandidaten voor de Vastelaovundj veerder van ut jaor verkiezing 2013. Uiteindelijk zal een man of vrouw benoemd worden tot vastelaovundjveerder van ut jaor 2013. Deze felbegeerde titel kan door iedereen vanaf 16 jaar verkregen worden en de voorwaarden die zijn eenvoudig. Het moet een gezellige man of vrouw zijn die de Vastelaovundj op een waardige manier uitdraagt en die op de familie middag aanwezig is. Er kunnen maximaal 11 genomineerde deelnemen aan de verkiezing. Wij roepen iedereen op om een man of vrouw aan te melden voor de titel Vastelaovundj-veerder van ut jaor 2013. Een deskundig jury zal de kandidaat een jaar lang volgen en in 2014 bekend maken wie de felbegeerde titel in de wacht heeft weten te slepen. Kandidaten aanmelden kan door een mail te sturen naar jack_vanbilsen@hotmail.com met de vermelding van naam, adres, leeftijd, maar vooral waarom hij of zij Vastelaovundjveerder van ut jaor 2013 moet worden.

Iedereen is van harte welkom tussen 13.11 en 18.33 uur in de Pinnenhof en zoals u gewend bent van V.V. de Pinmaekers is de entree gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie