Skip to content

Jos Willekens Prins van V.V. de Pinmaekers

Redactie
25 november 2012 | 17:30

Advertentie

Vanmiddag is de 26-jarige Jos II Willekens uitgeroepen tot nieuwe prins van V.V. de Pinmaekers. Samen met prinses Judith van der Heijden zal hij het vastelaovundjseizoen voorgaan onder zijn devies: “Ni-jwieërt opgeletj,
Heej es ut fieëst, as dejje det mer wetj!“. In een volle Pinnenhof in Nederweert hebben de Pinmaekers het nieuwe Prinsenpaar 2013 gepresenteerd.

Nôwe Prîns
Jos woont samen met Judith van der Heijden aan de Lindanusstraat in Nederweert. Prins Jos is werkzaam als Exportmedewerker binnendienst bij TOPIGS. Naast zijn werk is hij actief als secretaris van de CDA afdeling Nederweert en is hij samen met prinses Judith lid van Harmonie St. Joseph. Prinses Judith is juffrouw op basisschool De Kerneel in Nederweert en begeleidt het jeugdkoor de Kwikkwekkertjes op het orgel. De Ni-jwieërter Vastelaovundj is voor het prinsenpaar geen onbekend terrein. Het prinsenpaar speelt in de jubilerende hofkapel Klein mer Neugter en Jos is lid van bonteavond groep Onger Veurbehaod. Daarnaast is Jos een van de drijvende krachten achter de jaarlijkse happening Kistkappe.

Prins Jos en zijn prinses Judith worden begeleid door 2 adjudanten, te weten Hay Lempens en Roel Smolenaers. Prins Jos heeft een huisorde ingesteld: de Orde van de vette Kuus. Tijdens zijn officiële regeerperiode, die met zijn receptie op zondag 6 januari 2013 begint, reikt hij de orde uit.

Wil je meer weten over Prins Jos II en prinses Judith kijk dan eens op hun Facebook-pagina’s. Natuurlijk kun je ook al het vastelaovundj nieuws volgen via de Facebook-pagina van V.V. de Pinmaekers.

Foto’s: Smile fotografie

Advertentie

0 Reacties

  1. Proficiat prins Jos en prinses Judith


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie