Skip to content

Gezondheid- en beweegmarkt voor senioren in Nederweert

Redactie
26 september 2012 | 11:02

Advertentie

Op zondag 7 oktober vindt Nederweert Vitaal plaats, een gezondheid- en beweegmarkt voor senioren vanaf 55 jaar. De gratis markt vindt plaats in en om Sportcentrum De Bengele en begint om 13.30 uur.

De deelnemende organisaties hebben gezamenlijk het programma bepaald. De nadruk van de gezondheid- en beweegmarkt ligt vooral op informeren en adviseren over alle vormen van bewegen en alle mogelijke zaken die met de gezondheid verband houden. Hoe kan bijvoorbeeld zoveel mogelijk voorkomen worden dat beperkingen gaan optreden. Maar ook welke hulpmiddelen beschikbaar zijn wanneer er wel beperkingen zijn ontstaan bij het bewegen. De gezondheid- en beweegmarkt is vooral ook een sociaal gebeuren waar u het nodige kunt opsteken, maar waar het ook huiselijk en gezellig is.

Waarom bewegen?
Wethouder Frenken-Ras verwoordt het zo: “Bewegen is gezond en leuk en scherpt de geest. Alleen daarom al is het van groot belang dat zoveel mogelijk mensen bewegen en actief mee blijven doen. Dat geldt zeker ook voor onze senioren, die daardoor langer zelfstandig kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde woonomgeving. Ook daarom zet de gemeente een grote campagne op om gezondheid en bewegen te promoten. Daarin past Nederweert Vitaal uitstekend”.

Voor meer informatie kijk je in onze agenda

Advertentie

0 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie