Skip to content

Synchroongroep kwalificeert zich voor NK

Glendi
16 februari 2017 | 14:00

Advertentie

Zondag 12 februari is de Synchroongroep van ZPC Nederweert afgereisd naar Sittard voor de vierde competitiewedstrijd. Dit keer ging niet alleen de wedstrijdgroep mee, maar ook de allerjongste leden die zwemmen in de aanloopcategorieën. Voor sommige meiden was dit hun eerste wedstrijd, dus dat was wel even spannend.

Na wat opstartproblemen door computers begon de wedstrijd ongeveer 30 minuten later dan gepland. De categorieën Age II en Senioren mochten het spits afbijten. Daarna was het de beurt aan de aanloopcategorieën, Age I en Junioren om het water in te gaan en hun figuren te laten zien.

Alle meiden hebben goed hun best gedaan en er zijn dan ook mooie resultaten behaald. Saar Geenen heeft een mooie 3e plaats behaald in de categorie Age I, met 46,8711 punten. Ook hebben alle meiden van de Age I ploeg hun limieten bij elkaar en dat betekent dat ze 10 en 11 juni naar het NK in Eindhoven gaan. In de categorie Junioren is ook een medaille gevallen. Carmen Brauer heeft met een puntentotaal van 56,3153 een 2e plaats behaald.

Na een geslaagde wedstrijd kijkt de Synchroongroep weer vooruit naar de volgende wedstrijd die op het programma staat. Zondag 12 maart vertrekt de groep naar Eindhoven voor de figurenwedstrijd van de Kampioenschappen Synchroonzwemmen Regio Zuid.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie