Skip to content

Boeren van Nederweert…

Redactie
25 oktober 2016 | 16:00

Advertentie

boeren-van-nederweert-intro

Veel inwoners hebben nog geen duidelijk beeld van wat er anno 2016 in een boerenbedrijf gebeurt. Vreemd en ook zonde eigenlijk als je bedenkt hoe belangrijk de agrarische sector van oudsher is voor Nederweert. Hoe professioneel en bevlogen de lokale ondernemers bezig zijn met hun vak. Hoe betrokken ze zich voelen bij de gemeenschap waarin ze wonen en werken.

Boeren van Nederweert…

Om mensen beter te informeren en onnodige misverstanden over de sector weg te nemen, hebben agrariërs uit de Peelgemeente de krachten gebundeld in het initiatief Boeren van Nederweert. Vanaf 1 november laten we in een bijzondere serie zien wie zij zijn. Wat er achter de staldeur gebeurt, wat voor moois de sector allemaal in huis heeft en welke keuzes de ondernemers maken om het beste voor mens, dier en milieu te bewerkstelligen. Je kunt het binnenkort allemaal lezen op de nieuwe website die de boeren voor deze gelegenheid in het leven hebben geroepen: www.boerenvannederweert.nl.

Tekstschrijver Bas Poell en fotografen Joke Beljaars en Johan Horst leggen deze persoonlijke verhalen in woord en beeld vast. Nederweert24 en het Weekblad van Nederweert zetten vanaf 1 november wekelijks een boer in de schijnwerpers.

Veel leesplezier!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56

Advertentie