Skip to content

Foto’s + Video Eynder Winter Festijn 2015

Redactie
28 december 2015 | 16:39

Advertentie

Eynder Winter Festijn 2015 foto 60Het zit er weer op, de zevende editie van het Eynder Winter Festijn in openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. Met ruim 8.000 betalende bezoekers spreekt de organisatie van een zeer sfeervolle en succesvolle editie. De vele positieve reactie geven goede inspiratie voor de achtste editie.

Foto’s Eynder Winter Festijn 2016

Het Eynder Winter Festijn is met recht een uniek festijn met unieke sferen in het Dickensdorp, EynderRyck en de kerstverhalen van weleer. Van notabelen tot poppenspeler, van de Kerstman tot Scrooge, van verhalenverteller tot een nostalgische ‘Zirkus’-act en van oude ambachten tot een vuurshow. Dit alles in sfeervolle gebouwen met kerstversieringen, duizenden lichtjes en natuurlijk de vuurkorven langs de paden.

Nederweert-Eind staat met deze dagen letterlijk op z’n kop. De vele vrijwilligers zijn maanden van te voren bezig om alles klaar te stomen voor de kerstdagen. Alles is prachtig versierd en verlicht. De straatjes van Eynderhoof zijn geveegd en er licht geen vuiltje op de grond. Dit jaar met veel nieuwe verrassende attracties, een nieuwe tent en een caféwagen en ga zo maar door. Het zet het museum en Nederweert-Eind en dus Nederweert weer mooi op de kaart. Fantastisch!

Lees ook:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie