Skip to content

Nieuwe koers voor Open Coffee Weert

Redactie
30 november 2015 | 9:56

Advertentie

Open Coffee WeertOp woensdag 9 december licht de organisatie van Open Coffee Weert een tip van de sluier met betrekking tot de nieuwe koers in 2016. Vanaf januari gaat deze netwerkstichting zich exclusief richten op het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor (startende) ondernemers, zzp-ers/freelancers, vertegenwoordiger van maatschappelijke organisaties en (account)managers afkomstig uit de (eu)regio van Weert.

De zakelijke ontmoetingen vinden nog steeds één maal per maand plaats, maar worden verplaatst naar de dinsdag. Om aan de vraag van de ondernemende leden te voldoen wordt het tijdstip van de bijeenkomsten verplaatst naar de vroege avond, aansluitend aan kantoortijden. In 2016 ondergaat ook de invulling van de maandelijkse meetings een metamorfose… Op 9 december vertellen de beide organisatoren – Stephan Caris en Joke van der Mast – wat er zo allemaal gaat veranderen naast de volgende genoemde hoofdlijnen.

Om te beginnen krijgen OCW-deelnemers enkele malen per jaar een unieke kans om bij een onderneming in de regio Weert ‘in de keuken te kijken’. Door middel van bedrijfsbezoeken worden ondernemers rechtstreeks in contact gebracht met bedrijven in diverse branches, terwijl gastbedrijven de mogelijkheid krijgen aangereikt om zichzelf interactief te presenteren. Uiteraard wordt er tijdens deze bezoeken ook weer volop gezorgd voor gelegenheid om te netwerken!

Zijn er actuele thema’s die betrekking hebben op het ondernemerschap, dan zullen die worden geïntroduceerd door professionals. Dit worden géén lange sessies maar korte presentaties. Zo kan er bijvoorbeeld een fiscaal of juridisch thema wordt aangehaald dat op dat moment topic is, waarna er gelegenheid wordt geboden om met de desbetreffende vakspecialist één-op-één in gesprek te komen.

Hoe Open Coffee Weert meer wil gaan doen voor ondernemers, zzp-ers, freelancers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, politici, etc. wordt op woensdag 9 december verder toegelicht! Wil je weten wat jouw voordeel is om lid te zijn (of gauw te worden) van deze zakelijke netwerkstichting, meld je dan meteen aan voor de bijeenkomst van 9 december via www.eventbrite.nl (zoek op Open Coffee Weert).

Inloop 9-12-2015 vanaf 08.30 uur tot 11.30 uur. Locatie: Hotel Golden Tulip Weert, Driesveldlaan 99 in Weert. Entree: € 6,00 inclusief: onbeperkt koffie/thee/water.

Meer info over Open Coffee Weert vind je op www.oc-weert.nl of neem contact op met de organisatie via info@oc-weert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie