Skip to content

Ernstige mishandeling kermis Meijel

Redactie
9 september 2015 | 9:08

Advertentie

politieIn de nacht van zondag op maandag afgelopen weekend is een 63-jarige Meijelnaar (ernstige) mishandeld op de Kerkstraat in Meijel. Rond 1:00 uur liep de man vanuit de kermis naar huis. Op de Kerkstraat kwam hij een groep jeugd tegen. Toen hij de groep voorbij liep, werd hij geslagen en/of op de grond gegooid. De man is dusdanig mishandeld dat hij een flink stuk van de film kwijt is.

Ernstige mishandeling kermis Meijel

Het lijkt erop alsof de man, nadat hij ten val is gekomen, nog mishandeld is geworden door één of meerdere personen uit de groep. De verwondingen kunnen niet alleen door de val veroorzaakt zijn. Beide oogkassen waren flink gezwollen, donkerblauw bijna zwart, en zaten bijna helemaal dicht. Tevens had de man diverse schrammen en verwondingen aan zijn gezicht. Er zijn tanden afgebroken en kleding is kapot gegaan.

Gezien het tijdstip en de drukte op de kermis gaat de politie er vanuit dat er getuigen moeten zijn! Heb je iets gezien, gehoord of ken je iemand die iets gezien of gehoord heeft neem dan contact met ze op. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie