Laden Evenementen

« Alle Evenementen

7th American Eagle Day

18/08 - 12:00 tot 18:00

Gratis

Op zondag 18 augustus 2024 staat Weert voor de 7e keer in het teken van ronkende motoren, stoere livemuziek, toffe marktkraampjes en vooral veel gezelligheid. Motorvereniging the Eagles nodigt je uit om te komen genieten bij Bee-j Bertje op Laar. Het evenement start om 12:00, en eindigt om 18:00 en is helemaal gratis.

Motoren
Uiteraard zijn het de motoren die centraal staan tijdens American Eagle Day. Daar waar de motorvereniging ontstaan is uit een voorliefde voor Amerikaanse motoren, verwelkomen wij ook motoren van andere afkomsten. Van racers, choppers tot toermotoren. Dus schroom niet om met jouw tweewieler een bezoek te brengen en de show te stelen. Inschrijven is niet nodig.

Live muziek
Op het hoofdpodium kun je gedurende de hele middag genieten van rock, rock ‘n roll en bluesrock. Het spits wordt afgebeten door de heren van het Nederweerter powertrio WIGG. Hun set staat bol van groove en power. De tweede band is niemand minder dan de THE LEFTOVERS BLUESBAND: 5 muzikanten uit de regio Weert/Baexem, elk met ruime ervaring in verschillende stijlen. Een mix van Traditional Blues en bluesrock. Een eigen interpretatie van andere stijlen wordt niet uit de weg gegaan.

De derde band is STAGE REVOLVER: Een goeie vette groove en een reeks niet conventionele rockcovers vormen de rode draad in dit hecht gezelschap. Geen klassieke en grijs gespeelde covers maar rock ‘n roll voor een open minded publiek. Met oog voor detail doen deze gepassioneerde muzikanten én een frontvrouw die de ziel uit haar lijf zingt recht aan de juweeltjes die u misschien minder frequent hoort, maar die de nodige energie en uitstraling hebben om het podium en het publiek in lichterlaaie te zetten. Op het kleine podium kunnen jullie daarbij genieten van PEVE & MYRA, een duo met de mooiste folk en country nummers.

Food, Drinks en Markt
Struin over de markt vol met kleding, lederwaren, sieraden en gadgets. Je kunt zelfs je afspraak met de kapper een keer overslaan want ook de barbershop is aanwezig. En uiteraard kan de horeca niet ontbreken: bier, fris en de welbekende hamburgers.
See you on the American Eagle Day!

ALL BIKES WELCOME

Gegevens

Datum:
18/08
Tijd:
12:00 tot 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.mvtheeagles.nl/american-eagle-day/0

Organisator

mv the eagles
Telefoon:
06 50686982
E-mail:
mvtheeagles.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cafe Zaal Beej – Bertje
Rietstraat
Weert - Laar, Limburg Nederland
+ Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje