Skip to content

Ans Poels nieuwe voorzitter van De Gunnerij

25 juni 2024 | 10:00

Na jaren van tomeloze inzet heeft Resi Jennissen besloten om per direct te stoppen als voorzitter van De Gunnerij vanwege gezondheidsredenen. Ook Ans Mieghout heeft aangegeven haar functie op het secretariaat neer te leggen, al blijft zij wel actief als vrijwilliger. De Gunnerij wil Resi hartelijk bedanken voor al het werk dat zij de afgelopen jaren heeft verricht en wenst haar het allerbeste.

Ans Poels

In reactie op het vertrek van Resi en Ans hebben vier vrijwilligers de handen ineengeslagen en een nieuw bestuur gevormd. Ans Poels, die al de nodige bestuurservaring heeft, zal de rol van voorzitter op zich nemen. Henk Gutjens blijft de functie van penningmeester vervullen. Het secretariaat wordt vanaf nu bemand door Eveline Lenders en Paul Vonken. Zij zullen De Gunnerij besturen met de ondersteuning van alle vrijwilligers.

Om het team verder te versterken, is De Gunnerij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er wordt gezocht naar mensen die de gasten willen verwelkomen, een drankje inschenken, een praatje maken en een luisterend oor bieden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het nieuwe telefoonnummer 06-24276906 of langskomen tijdens de openingsuren om een afspraak te maken.

De Gunnerij kijkt ernaar uit om samen met nieuwe vrijwilligers een warm en gastvrij ontmoetingspunt te blijven voor iedereen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Det gun ik Ans . proficiat groet Wil


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

A good set of playing cards in the had of the gambler
Kaart je graag? Kom dan zeker!
25 oktober 2024 | 9:45
Waogstock-Blues-en-Rock-zoekt-jong-talent
Neer, Midden-Limburg – 21 juni 2025
24 oktober 2024 | 20:35

Advertentie