Skip to content

Enquête over veilig buitengebied: jouw input telt!

Redactie
27 mei 2024 | 16:33

Advertentie

Het buitengebied van Nederweert is een prachtige omgeving waarin het mooi wonen, werken en recreëren is. Helaas kan het buitengebied ook uitnodigend zijn voor illegale en onveilige activiteiten. Om hier een vuist tegen te maken, start de gemeente Nederweert met het project Veilig Buitengebied.

Veilig buitengebied

Inzicht in leefbaarheid en veiligheid
Onderdeel van dit project is een online enquête. Ruim 1.300 adressen in het buitengebied ontvingen afgelopen week een brief met een link naar de vragenlijst. Aan de hand van de resultaten krijgen ze een nog completer inzicht in de ervaringen, zorgen en behoeften van inwoners en ondernemers in het buitengebied.

Online vragenlijst invullen
Heb je deze brief ontvangen? Dan zou de projectgroep het zeer op prijs stellen als je de vragenlijst online invult, via de QR-code die in de brief staat. Ben je de brief kwijt, dan kun je de QR-code opnieuw aanvragen via ondermijning@nederweert.nl.

Kiek Oet-bijeenkomst
Als onderdeel van het project Veilig Buitengebied organiseren ze op donderdagavond 30 mei een Kiek Oet-bijeenkomst. Inwoners en ondernemers uit het buitengebied zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Je kunt je hier nog voor aanmelden

Advertentie

8 Reacties

  1. hier geen gekregen maar ik begin al met twijfel als ik zie de term project groep. Of komend deze mensen ook uit het buitengebied ( en niet die er net zijn komen wonen). Dit want mensen die niet in dit gebied wonen hebben meestal al voorgevoelens zonder dat ze ook maar een idee hebben wat hier speelt.

    Mbt veiligheid tja ik heb 1x 112 gebeld ivm vreemde mensen die hier in de nacht rondliepen en in beken sprongen over akkers liepen van alles nuttigen etc. eerste wat 112 zij kunt u met deze mensen in gesprek gaan wij komen niet ivm onderbezetting.
    Dit heb ik ook bij andere gehoord… dus tja politie en buitengebied… pas toen er een eenzijdig ongeluk was waar niets gebeurd was stonden er ineens 8 erbij en keken ernaar. Dus wat is het veilig gevoel als ze toch niet komen…

  2. Eens met Bewoner buitengebied nederweert.
    Ook ik woon in het buitengebied maar heb geen brief gekregen.
    Waarom niet gewoon een brief aan iedereen in het buitengebied?
    Op basis van welke criteria zijn die 1300 adressen gekozen?

  3. Ook hier niks gezien op Boeket. Is weer voor de bühne.

  4. Het voordeel van deze online enquête is dat je hem ook kunt invullen zonder dat je een brief hebt gehad. Ik neem aan dat er ook in het buitengebied gewoon Internet is, dus dat moet zeker lukken.

  5. Vandaag (zaterdag 1 juni) de brief gekregen, of we donderdagavond 30 mei willen aanschuiven bij de bijeenkomst…

  6. nou Bér je bent niet de enige ook vandaag de brief ontvangen. zou het college dit bewust doen ??

  7. Lekker gefocust op drugsproductie. Daar heb ik geen last van. Waar ik wel last van heb is van de vele aanhangers van de zogenaamde religie der vrede die mijn dochter lastig vallen. Maar daar moet je mee oppassen om het te melden want voor je het weet ben jij degene die fout is.

    En de wijkagent is nog steeds de kwijtagent. Ik zie die nooit.

  8. Hoe zit het met de veiligheid binnen de muren van het gemeentehuis.
    Weer een gemeenteambtenaar die kiest voor een andere werkgever.
    Het woord intimidatie valt vaak.
    Hoe wil je dan aan de veiligheid werken in het buiten gebied.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie