Skip to content

Ziekte van Parkinson | Informatiebijeenkomst in SJG Weert

Redactie
14 mei 2024 | 15:00

Advertentie

Parkinsonnet Weert organiseert op dinsdag 21 mei 2024 een informatiebijeenkomst met zorgorganisatie ‘Saar aan Huis‘ en de mantelzorgmakelaar. Patiënten en hun naasten zijn van harte welkom.

Ziekte van Parkinson

Door allerlei omstandigheden is voor jezelf zorgen soms niet zo eenvoudig. Een beetje hulp is dan welkom. Er zijn verschillende organisaties die passende hulp bieden aan mensen die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord in hun eigen woonomgeving te kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld door de gevolgen van de ziekte van Parkinson.
De avond bestaat uit 2 gedeelten:

  • Het eerste gedeelte wordt verzorgd door Maryelle Coenen van ‘Saar aan Huis’, een organisatie voor aanvullende mantelzorg.
  • Het tweede gedeelte wordt verzorgd door Danja Bocken, mantelzorgmakelaar.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 mei van 19:00 tot 21:00 uur in het restaurant van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Bijwonen van de avond is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie Agenda).

ParkinsonNet
Als gevolg van de ziekte van Parkinson kan iemand uiteenlopende klachten hebben of problemen ervaren op verschillende gebieden. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is belangrijk dat deze zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar afstemmen.

In de regio Weert werken de volgende zorgverleners via het netwerk ‘ParkinsonNet’ samen aan goede zorg voor mensen met Parkinson: fysiotherapeuten, apotheker, diëtist, geriater, ergotherapeuten, neurologen, revalidatiearts, GZ-psycholoog, logopedisten, specialist Ouderengeneeskunde en Parkinsonverpleegkundige.

Op www.parkinsonnet.nl staat meer informatie over de ziekte en is ook te zien welke zorgprofessionals en behandelaars zijn aangesloten bij het netwerk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie