Skip to content

Mercedes Sprinter bussen gestolen in Nederweert en Ospel

Redactie
23 april 2024 | 13:15

Advertentie

In de afgelopen dagen zijn er drie bedrijfsbussen gestolen in onze gemeente. Twee in de nacht van maandag op dinsdag, een andere vorige week dinsdag.

Diefstallen

Twee diefstallen in één nacht
In Nederweert werd rond de klok van 04.00 uur een oranje Mercedes Sprinter gestolen met het kenteken VDH-90-k. Deze Mercedes bus is herkenbaar aan de stickers ‘HWC Horster Wegenbouw Combinatie’. Volgens het bedrijf is het voertuig voor het laatst gezien ter hoogte van Sint Joost. Opvallend is dat er ook afgelopen nacht een andere Mercedes Sprinter is gestolen. Deze is weggehaald vanaf een oprit aan de Klaproosstraat in Ospel. Het betreft een rode bedrijfsbus met het kenteken; V-637-GG. Deze bus is kenmerkend door de stickers van het bedrijf ‘Asfaltbouw’. Beide bussen zijn afgelopen nacht gezien in de buurt van Sint Joost.

GPS-tracker
Vorige week dinsdag vond er ook nog een diefstal plaats van bedrijfsbus van hetzelfde merk in Ospel. Deze bus werd gestolen vanaf de Onze Lieve Vrouwestraat. De bus is rood van kleur en heeft het kenteken; VT-713-N. De bus is voorzien van stickers van het bedrijf Heerschap Drainage b.v. Bij dit voertuig zijn track en trace locaties te zien in de buurt van Doenrade, Puth en Sittard. Daarna hebben ze de gps-box mogelijk uitgeschakeld.

Verdachte situatie? Bel de politie!
Misschien heb je iets verdachts gezien, heb je camerabeelden. of heb je meer informatie waarmee de politie aan de slag kan. Je kunt je dan melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deze bus is gestolen vanaf de Onze Lieve Vrouwestraat in Ospel
Deze soortgelijke bus van het bedrijf is gestolen vanuit Nederweert
Deze bus is gestolen vanaf de Klaproosstraat in Ospel

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie