Skip to content

Vrijwilliger gezocht als Taalcoördinator voor mensen uit Oekraïne bij Bibliocenter Weert en Nederweert

Redactie
2 april 2024 | 20:00

Advertentie

Bibliocenter in Weert en Nederweert is momenteel op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die wil bijdragen aan het coördineren van taallessen voor mensen uit Oekraïne.

Bibliocenter

Als Taalcoördinator fungeer je als het aanspreekpunt voor zowel de Oekraïense deelnemers als de taalvrijwilligers. Een goede beheersing van de Nederlandse taal (of vloeiend Engels) is vereist en je beschikt daarnaast over een goede beheersing van de Oekraïense en of Russische taal.

In Nederweert vinden de taallessen plaats op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur, en in Weert vinden de lessen plaats op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Als deze rol je aanspreekt en je beschikbaar bent op dinsdag en/of woensdagavond, nodigt Bibliocenter je uit om contact met ze op te nemen voor meer informatie en/of om je aan te melden.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten over wat deze functie inhoudt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Stefanie Coenen via s.coenen@bibliocenter.nl of bel naar 06-82042861.

Advertentie

1 Reactie

  1. Taallessen is een prima zaak. Maar waarom moet lesgeven en coördinatie van lessen door vrijwilligers gebeuren. Onderwijs en dus ook Tweede Taal onderwijs ( NT2) is een vak. Leerkrachten in het regulier onderwijs zijn ook profs. Onderwijs aan volwassenen verdient beter. Je tandarts of loodgieter zijn ook geen “vrijwilligers”! De Gemeente ontvangt geld van het rijk. Nederweert geeft dit niet allemaal uit maar stopt dit in de reserve.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie