Skip to content

Versier een Weerter vlaaitje-wedstrijd

Redactie
28 maart 2024 | 18:00

Advertentie

Vind je het leuk om taartjes te versieren? Ga de uitdaging aan om het beroemde Weerter vlaaitje (eenpersoons) op te pimpen tot iets nieuws. Doe mee met de wedstrijd Versier een Weerter vlaaitje van WeertEnergie. Maak kans op twee staanplaatsen voor Antje de Musical op zondag 19 mei.

Antje de Musical

Trotse hoofdsponsor
WeertEnergie is de trotse hoofdsponsor van Antje de Musical op zondag 19 mei. In de voetsporen van Antje van de Statie, de hardwerkende, goedlachse en vooruitstrevende Weertse dame, organiseert WeertEnergie deze wedstrijd. Net als Antje zet WeertEnergie Weert op de kaart, maar dan met 100 procent lokaal opgewekte groene stroom voor iedereen.

Versier Weerter vlaaitje
Ben je boven de 14 jaar en vind je het leuk om het Weerter vlaaitje te versieren? Doe mee en maak kans op twee staanplaatsen voor Antje de Musical op zondag 19 mei. In totaal gaat het om vijf keer twee staanplaatsen. Doe een schort voor en ga aan de slag met chocolade, botercrème, glazuur, sprinkles, toefjes slagroom, marsepein en fondant.

Makkelijk
Meld je voor 7 april aan op de website en je ontvangt een bon. Met deze bon kun je uitsluitend op donderdag 11 april één gratis Weerter vlaaitje ophalen bij Albert Heijn Heerschap Muntpassage. Even melden bij de servicebalie. Wees er snel bij, want op=op. Er zijn 100 Weerter vlaaitjes beschikbaar. Deze Weerter vlaaitjes worden gesponsord door WeertEnergie en Bakkerij Heerschap. Je mag natuurlijk ook zelf een Weerter vlaaitje bakken, maar het draait uiteindelijk om het versieren van het vlaaitje. Zo verrassend, creatief en smakelijk mogelijk.

Inleveren en prijsuitreiking
Tijdens de preview Antje de Musical op zaterdag 13 april kun je jouw creatie inleveren tussen 11.00 en 12.30 uur bij de kraam voor de trappen van Museum W op de Markt in Weert. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking. Uit alle inzendingen kiest de jury vijf winnaars. De jury bestaat uit Theo Jongeling, voorzitter van WeertEnergie, de Antje-zangeres Linda Smeets en een deskundige van Bakkerij Heerschap. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Tover jij het Weerter vlaaitje om tot een nieuwe, verrassende, creatieve, originele en smakelijke creatie? Meer informatie vind je op de website.

WeertEnergie
De energiecoöperatie WeertEnergie is een burgerinitiatief zonder winstoogmerk. Ze zien het als een plicht om de aarde goed achter te laten voor de (klein)kinderen én realiseren zich dat duurzaamheid een basisbehoefte is. WeertEnergie wekt lokaal duurzame energie op. Dat is vertrouwd en in de buurt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie