Skip to content

De dag van de Klant – Prijzenfestival en catwalkshows op straat in Nederweert!

Redactie
28 maart 2024 | 17:00

Advertentie

Op zondag 7 april 2024 organiseert Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) de Dag van de Klant. Een speciale koopzondag met catwalkshows en een prijzenfestival – op straat. En iedereen uit Nederweert en omstreken is natuurlijk weer van harte welkom.

Dag van de Klant

Een lot voor het prijzenfestival bij elke aankoop
In het centrum van Nederweert laten horeca- en detailondernemers deze dag het publiek genieten van het veelzijdige aanbod dat Nederweert te bieden heeft. Op 7 april krijgen klanten van de deelnemende winkels en horeca bij iedere aankoop een lot. Met dit lot mag je tijdens de koopzondag aan het Rad van Fortuin draaien in de Brugstraat. En je hebt altijd prijs!

Catwalkshows
In de Kerkstraat staat een bruisend podium waar een groot aantal Nederweerter ondernemers, ook van buiten het centrum, zich op geheel eigen wijze op de catwalk presenteert. Er zijn twee shows: om 14.00 uur en om 15.00 uur.

Op de Dag van de Klant openen de winkels in het centrum hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur; voor de horeca gelden de normale openingstijden. Zo heeft iedereen genoeg tijd om door het centrum te wandelen en bij de deelnemende ondernemers de etalage te bewonderen en even binnen te lopen. Om vervolgens met de loten naar het Rad van Fortuin in de Brugstraat te gaan.

Tussendoor of na afloop kun je bij een van de horecagelegenheden uitrusten en wat eten of drinken, binnen of op het terras. Aan alles is gedacht om er samen een gezellige dag van te maken. Kijk voor de laatste updates op de Facebookpagina van Ontdek Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie