Skip to content

De Goede Doelen Week | Stichting Nederweert Collecteert

Redactie
25 maart 2024 | 9:11

Advertentie

In de kern Nederweert wordt dit jaar voor de dertiende maal een Goede Doelen Week gehouden. Daarmee wordt een aantal goede doelen in één keer bij de inwoners van Nederweert onder de aandacht gebracht. De vrijwilligers van de Stichting Nederweert Collecteert komen van 30 maart t/m 6 april bij je langs.

Goede Doelen Week

Motivatie
De vrijwilligers zijn erg gemotiveerd om huis-aan-huis bij de mensen langs te gaan. Die motivatie ontstond door een gebeurtenis in de privésfeer, door de behoefte om sociale contacten te maken, of doordat de behoefte tot maatschappelijke betrokkenheid ontstond. Maar, eigenlijk is het niet belangrijk waarom iemand ‘loopt’. Belangrijker is dát er mensen zijn die het doen. De stichting heeft bijna 80 vrijwilligers bereid gevonden het volledige gebied Nederweert, met ruim 4.700 adressen te bezoeken. Iedereen die de stichting wil helpen, kan zich aanmelden via de website.

Bijdragen
Het bestuur van de organiserende stichting wil benadrukken dat het goed is om oog te blijven houden voor het waardevolle en belangrijke werk van de 14 deelnemende goede doelen en fondsen. Een bijdrage kan gedoneerd door geld in de ontvangen envelop te doen, geld over te maken, de stichting te machtigen om geld af te schrijven of het geld online te doneren.

Door de actie van Stichting Nederweert Collecteert kun je in één enkele handeling je bijdrage doen aan één of meerdere goede doelen.

Meer informatie is te vinden op www.nederweertcollecteert.nl

Advertentie

2 Reacties

  1. Voor welke goede doelen wordt er gecollecteerd ?

  2. Hallo Frans, de goede doelen vind je terug op onze site Nederweertcollecteert.nl .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie