Skip to content

4-Gangen verrassingsdiner voor KiKa!

Redactie
8 maart 2024 | 16:00

Advertentie

Daan Claessens, 24 jaar, uit Nederweert gaat in november de hele marathon van New York rennen. Dit doet hij voor het goede doel stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

KiKa

Dit prachtige doel heeft namens de vele donaties in de afgelopen 3 jaar de genezingskans voor kinderkanker al van 75% naar 81% gebracht! Maar daarmee zijn we er nog lang niet. Daan zamelt namelijk geld in zodat het genezingspercentage van 81% naar 100% toe kan nemen. Jij kunt hier ook aan meehelpen door een hapje te komen eten bij Guulke!

Daan gaat in samenwerking met restaurant Guulke in Nederweert een verrassingsdiner organiseren om geld op te halen voor zijn KiKa sponsorpagina. Help jij mee om het streefbedrag van €6000 op te halen? Kom dan een avond heerlijk genieten en steun daarmee het goede doel!

Het verrassingsdiner vindt plaats op dinsdag 23 april, ontvangst om 18.30 uur, bij restaurant Guulke in Nederweert. Je geniet van een 4-gangen verrassingsmenu met keuze uit vlees of vis. De kosten zijn €49,95 per persoon, exclusief drank. Bij de prijs inbegrepen zit een los voor de loterij. Deze fantastische prijzen worden gesponsord door lokale ondernemers.

Wil je een tafel reserveren?
Stuur dan een mail naar daandinerforkika@gmail.com (VOL=VOL).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie