Skip to content

Flinke schade bij ongeval Randweg Zuid (N275) Nederweert

Redactie
2 maart 2024 | 15:39

Advertentie

Zaterdagmiddag, even na 15:00 uur, zijn twee personenauto’s hard met elkaar in botsing geraakt op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert. Het ongeval gebeurde bij de verkeerslichten ter hoogte van de Nikkelstraat bij de Pannenweg II.

Ongeval Nederweert

Een personenauto reed vanuit Weert richting Nederweert. De andere auto reed vanuit Nederweert richting Weert en wilde linksaf, industrieterrein Pannenweg II, op draaien. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Één van de twee bestuurders heeft waarschijnlijk een rood verkeerslicht over het hoofd gezien.

Ambulance
Een ambulance werd opgeroepen om de beide bestuurders na te kijken. De bestuurster van een van de auto raakte lichtgewond.

Een berger heeft beide voertuigen opgehaald. 

Advertentie

2 Reacties

  1. Daar mogen ze gerust een paar camera’s plaatsen, zo vaak dat ze daar door het rode licht rijden is gewoon absurd, al erg veel ongevallen gebeurt op dit punt…
    Pierke

  2. Ik rijd bijna dagelijks over de randweg en iedere keer weer is het schrikbarend om te zien hoe structureel door rood gereden wordt. Vooral vanaf de afrit A2 uit de richting Eindhoven.
    En dan woorden gebruiken als ‘rood over het hoofd gezien’ jaja, mijn bips!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie