Skip to content

Vastelaovesprogramma KV De Piepkukes en JKV de Krielkes

Redactie
1 februari 2024 | 13:00

Advertentie

KV de Piepkukes en JKV de Krielkes presenteren met trots hun vastelaovesprogramma. Het betreft een gevarieerd programma waarbij alle leeftijden aan bod komen.

KV de Piepkukes

Sjpringlaevend
Op vrijdag 9 februari wordt er gestart met de schooloptocht. Zaterdag de 10e is er na het hijsen van de vlag een Heilige Mis die in teken van vastelaovendj zal staan. Op deze dag zullen ook de sleuteloverdrachten van prins Luca I en prins Ruud II plaatsvinden. Op zaterdagavond zal ‘het Vastelaovesbal voor groot en klein’ van start gaan. De avond zit boordevol muziek, met klanken van DJ Daan en optredens van de Heij B(r)oerkes en Links Rechts. Niemand minder dan Sjpringlaevend zal de avond afsluiten. De ‘euveral-uh-fees-van-makers’ wisten dit jaar een fraaie 9e plek te bereiken op het LVK.

Spek met ei-jer op zondag
Iedereen is op zondagochtend 11 februari welkom bij ‘t Verschil om een stevige bodem te komen leggen. Blaoskracht 11 zorgt voor een gezellige muzikale sfeer. De entrée is € 10,00 voor personen vanaf 13 jaar en € 5,00 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Aanmelden via papperassekuuk@depiepkukes.nl.

Moerepetazie
Op maandag 12 februari trekken KV de Piepkukes, JKV de Krielkes en diverse Eindenaren de brug over om deel te nemen aan de Ni-jwieërter optocht. Vanaf 20.33 zal het ’t Groeëte Optocht-Fieëst bij Café-Zaal ‘t Verschil gevierd worden. Met de komst van Moerepetazie wordt het gegarandeerd een feestje! Op dinsdag 13 februari is de hosmiddag in Zaal Reigershorst waarna de vastelaovendj op passende wijze met abdicatie van de prinsen zal worden afgesloten. Na ’t leste vastelaovendjrundje bij Café t Verschil op dinsdagavond, zal er woensdag definitief worden afgesloten met het Assekruuske halen in de Mis en haring happen bij Café ‘t Verschil. Kijk op onderstaande flyer voor alle informatie en de juiste tijden.

Vae wînse uch unne schoeëne vastelaovendj!“, aldus de Piepkukes.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie