Skip to content

Het hele jaar gratis naar Openluchtmuseum Eynderhoof! Word jij vrijwilliger?

Redactie
31 januari 2024 | 18:00

Advertentie

De drijvende krachten van het openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert Eind zijn de vrijwilligers. Voor alle ambachten en ondersteunende activiteiten worden vrijwilligers opgenomen in een eigen hechte groep. Daarbinnen worden taken verdeeld, activiteiten georganiseerd en is er voldoende tijd voor ontmoeten en gezellige gesprekken. Van elke vrijwilliger vraagt Eynderhoof per jaar minimaal 40 klokuren inzet, buiten of tijdens de openingstijden.

Openluchtmuseum Eynderhoof

Vind je het leuk om je oude hobby of ambacht weer uit te oefen of wil je leren smeden, zagen of vlechten. Dat kan allemaal in ons mooie museum. Iedereen heeft daarbij zelf een grote mate van regie over de inzetbare tijd en dagen.

Eynderhoof is voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers. Vooropgesteld dat alle ambachten handjes kunnen gebruiken ligt voor nu hoge urgentie bij:

  • Herberg en cateringroep: het uitserveren van vlaai en koffie, een drankje aan de bar, een leuk gesprek met de gasten. Ben je gastvrij, houd je van leuke gesprekken en ben je een beetje stressbestendig, meld je vandaag nog aan via museum@eynderhoof.nl.
  • Pottenbakkers: het verzorgen van demonstraties pottenbakken. Nog nooit aan een draaitafel met klei geworsteld? De pottenbakkers kunnen het je leren! Op zoek naar een leuke creatieve hobby? Meld je aan via museum@eynderhoof.nl.
  • PR en communicatie: het in de markt zetten van het museum met behulp van moderne middelen. Zoeken naar nieuwe doelgroepen of invulling geven aan social media. Team PR en communicatie verzorgt alle persberichten, de website, vormen van social media en contacten met college musea. Ben je bedreven in social media, creatief, een teamplayer, heb je ervaring met communicatie en affiniteit met het museum, meld je vandaag dan aan via pr@eynderhoof.nl.
  • Bakkers: de bakkers bakken op authentieke wijze vlaai, brood en koeksoorten. Een hecht team ervaren bakkers en baksters is op zoek naar gedreven en ervaren collega-vrijwilligers. In het bakhuis worden tal van bakdemonstraties verzorgd maar wordt er ook op doordeweekse dagen gebakken voor de herberg. Zin in zoete broodjes? Meld je dan vandaag nog aan via museum@eynderhoof.nl.

Wil je graag op een andere plek vrijwilliger worden dan kan dat natuurlijk. De ambachten zijn terug te vinden op de website en door je aan te melden zul je worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek om de mogelijkheden verder te bespreken.

Openluchtmuseum Eynderhoof zorgt goed voor haar vrijwilligers. In ruil voor je inzet heb je het hele jaar door gratis toegang tot het museum, word je opgenomen in een hechte en veilige omgeving binnen het eigen ambachtsteam. Er worden voor de vrijwilligers jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Je krijgt veel ruimte om je vrijwilligerswerk in te vullen, natuurlijk binnen de geldende kaders van het museum.

Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en stuur een mail. Openluchtmuseum Eynderhoof neemt dan contact met je op.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie