Skip to content

November 2023 | Onenigheid binnen organisatie OLS 2024 Nederweert

Redactie
30 december 2023 | 15:00

Advertentie

Het jaar 2023 zit er weer bijna op. Het is daarom tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand‘.

Vandaag: November 2023

1 Onenigheid binnen organisatie OLS 2024 Nederweert

Een maand na de oprichting moest de organisatie OLS 2024 Nederweert al op zoek naar drie nieuwe bestuursleden. De voorzitter, secretaris en penningmeester zijn opgestapt na verschil van inzicht binnen de organisatie en aanpak van het Oud Limburgs Schuttersfeest, zo werd op 16 november bekend.

2 Gestolen auto van de weg gehaald bij Nederweert

In de nacht van maandag op dinsdag 22 november heeft de politie een gestolen auto van de weg gehaald op de A2 bij Nederweert. De politie kreeg een melding van een gestolen auto in de regio Sittard. De auto, een in Duitsland gestolen Audi RS E-Tron GT, reed over de A2 richting het noorden.

3 11lfde van de 11lfde in Nederweert groot succes

De eerste editie van de 11lfde van de 11lfde in Nederweert zit er op. Het Raadhuisplein stroomde vol vastelaovendj-vierders. Bepart Events, Guulke eten en drinken en eetcafé De Kleine Winst hebben samen besloten de handen in een te steken voor een unieke samenwerking met als doel om de vastelaovendj groots te beginnen. En dat is zeker gelukt!

4 Vier personen en hond verlaten plaats ongeval na flinke crash Wetering N266 Nederweert

Een personenauto en een bedrijfsbus van een pechhulp-verlener zijn donderdagmiddag 2 november hard met elkaar in botsing gekomen op de Wetering in Nederweert. Beide voertuigen raakten flink beschadigd na de crash. Ook werden diverse borden door de personenauto omvergereden. Drie van de vier inzittenden, waaronder één persoon met een kruk, verlieten samen met een hond al snel de plek van het ongeval. De bestuurder van de personenauto nam vervolgens plaats bij de bestuurder van de bedrijfsbus om op de komst van de politie te wachten. Toen de pechhulp-verlener iets achterin zijn bus wilde pakken, zag de automobilist zijn kans om te vluchten.

5 Fietser overleden in Leveroy

Maandagmiddag 6 november rond 14:40 uur is een man aangetroffen op Vlakwater in Leveroy. Reanimatie mocht niet meer baten. Het slachtoffer is overleden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie