Skip to content

September 2023 | Roze piemels op de Weerter kermis

Redactie
28 december 2023 | 15:00

Advertentie

Het jaar 2023 zit er weer bijna op. Het is daarom tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand‘.

Vandaag: September 2023

1 Ernstig ongeval Maaseikerweg N292, weg dicht voor politieonderzoek

Een automobilist en een motorrijder kwamen op 6 september hard met elkaar in botsing. De motorrijder reed, volgens een ooggetuigen, samen met een andere motorrijdster vanuit de richting van België. Na de aanrijding botste de auto nog tegen een lantaarnpaal en vervolgens kwam het voertuig een stuk verder in de berm tot stilstand.

2 Twee gewonden bij ernstig verkeersongeval in Nederweert-Eind, traumahelikopter opgeroepen

Dinsdagmiddag 5 september heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de kruising Houtsberg – Kwegt in Nederweert-Eind. Een fietsster en motorrijder zijn hard met elkaar in botsing gekomen op de kruising. Beide betrokkenen raakten gewond.

3 Poging overval op slagerij in Ospel | Personeel van de winkel wist de overvaller naar buiten te werken

Een persoon heeft maandagmiddag 25 september geprobeerd een slagerij aan de Onze Lieve Vrouwestraat in Ospel te overvallen. Door heldhaftig optreden van winkelpersoneel is deze overval mislukt. Twee verdachten zij uiteindelijk gevlucht.

4 Roze piemels op de Weerter kermis

September stond in het teken van de Weerter kermis. Onze bezoekers genoten weer van de tientallen foto’s die door onze fotograaf Johan Horst zijn gemaakt. Wie een gokje waagde, kon rekenen op leuke prijzen. De grote knuffels waren zoals altijd populair, maar dit jaar waren het vooral de ‘roze piemels‘ die in de smaak vielen.

5 Afval inzamelen nieuwe stijl | Zo worden de kliko’s voortaan opgehaald in Nederweert

Vrijdag 1 september startte de nieuwe inzamelaar van Kaathoven in Nederweert. Restafval en GFT worden vanaf dat moment om de week opgehaald. PMD blijven ze wekelijks ophalen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie