Skip to content

Kerstdiner bij Open Eettafel Budschop

Redactie
28 december 2023 | 17:45

Advertentie

Op donderdag 28 december was er bij Open Eettafel Budschop een speciaal Kerstdiner voor de inwoners van Budschop. Al vele edities gingen dit inmiddels welbekende diner in het vergaderzaaltje van de kerk in Budschop voor. Tijdens dit Kerstdiner was pastoor Sebastian aanwezig.

Open Eettafel Budschop

Een artikel uit het Limburgs Dagblad zorgde er een aantal jaar geleden voor dat de dorpsraad in Budschop geïnspireerd werd ook in Nederweert een open eettafel te organiseren, daarmee waren ze pioniers binnen de gemeente Nederweert. Al snel werd in overeenstemming met het kerkbestuur een locatie gevonden, en door bijdragen van de gemeente Nederweert en het Dichterbijfonds van de Rabobank heeft het concept uit kunnen groeien tot wat het nu is.

Speciale edities
Bij de Open Eettafel Budschop krijgen de aanwezigen een heus driegangendiner voorgeschoteld. De menu’s variëren regelmatig en de aanwezigen zijn erg enthousiast over de kwaliteit van het eten. Rond kerst en nieuwjaar wordt er extra feestelijk gekookt.

Ook een keer mee eten?
De Open Eettafel Budschop vindt iedere tweede en laatste donderdag van de maand plaats, de inloop begint om 11:45 uur. Omdat er vaak nagekletst wordt onder het genot van een gratis kopje koffie of thee is de eindtijd variabel. Mocht je er graag een keer bij zijn, dan kun je je aanmelden door te bellen naar Johan Evers (0495-633410) of Tilly Vossen (0495-633419).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie