Skip to content

Wichter Bôntje Middig Ospel van V.V. De Vlikkestaekers

Redactie
16 december 2023 | 20:41

Advertentie

Zondag 10 december 2023 werd er in het overvolle en gezellige Café- Zaal De Vlik te Ospel de jaarlijks terugkerende Wichter Bôntje Middig georganiseerd door V.V. De Vlikkestaekers. Met hulp van een nieuwe presentator; dae lange van Dirks (Edwin) en ons vertrouwd gezicht op het podium; Ilona v Otterdijk wordt de opening in gang gezet door JeugdPrins Daan I en Prinses Lynn samen met de groeëte Prins Lars I en zien Prinses Jenny onder de mooie klanken van Oze Hoempa.

Wichter Bôntje Middig Ospel

Ospel bruist van talent, dat bewees het drukke en veelzijdige programma maar weer. ze kunnen trots zijn op de jeugd die zich het podium eigen maken. Met een BlackLight act door de Glowboys, De Zannikende Voetbalmatties en de D’oospelse Boys waren deze keer de jongens ook meer vertegenwoordigd op de bühne. De 3 groepen Vlikkepupkes en alle dansgroepen van AL Dance stelen de show met geweldige dans optredens. Tussendoor de acts komen de jeugdzangeressen; Van Elluf (winnaar jeugd liedjes festival Ospel), Dans Mér, Blitz sfeer maken in de zaal. En niet te vergeten de Aod Prinse die de Aod Prinsesse (winnaar liedjes festival) deden vervangen en maar liefst hun hele repertoire lieten horen.

Wij bedanken iedereen; deelnemers en bezoekers voor de zeer geslaagde middag. Wij hebben genoten en jullie hopelijk ook. Wij als comité hopen volgend jaar weer veel creativiteit terug te zien op het podium. Wil JIJ ook graag meedoen? Hou dan volgend jaar de Facebook pagina van V.V. de Vlikkenstaekers in de gaten en geef je op!” aldus de organisatie.

Foto: Henk Roemen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie