Skip to content

VIDEO | De intocht van Sinterklaas in Nederweert

Redactie
20 november 2023 | 17:00

Advertentie

Ook in Nederweert heeft Sinterklaas weer voet aan wal gezet. Samen met al zijn pieten en begeleid door bootjes van de Waterscouting kwam hij zondagmiddag om 14:00 uur aan bij Brug 15 aan de Hennie Knapen kade.

Sinterklaasintocht Nederweert

Rolf Verheijen heette Sinterklaas welkom namens alle kinderen van Nederweert, ondanks de buien was het namelijk gezellig druk aan de kade. Ook burgemeester Op de Laak was met Sinterklaas mee gekomen om hem te begeleiden door Nederweert. Nadat Sinterklaas vele handjes had geschud en de pieten pepernoten en snoepgoed hadden uitgedeeld, vervolgden ze hun weg naar de Pinnenhof. Dit gebeurde onder begeleiding van Harmonie Sint Joseph. Sinterklaas zat samen met de burgemeester in een prachtige koets. In de Pinnenhof konden de kinderen Sinterklaas en zijn pieten nog eens begroeten en genieten van speciale optredens.

Nederweerter Sinterklaasjournaal
Het was wel nog even spannend of Sinterklaas de weg naar Nederweert zou kunnen vinden. In het Nederweerter Sinterklaasjournaal was dit jaar te zien dat het bord van Nederweert kwijt was. Het bord werd teruggevonden, maar kon niet meer op tijd langs de kade worden geplaatst. De kinderen van Nederweert konden allemaal een mooie kleurplaat voor Sinterklaas inkleuren, om hem zo alsnog de weg naar Nederweert te wijzen. Gelukkig is dit gelukt, Sinterklaas kwam vandaag keurig op tijd aan in Nederweert.

Nog eens alle afleveringen van het Nederweerter Sinterklaasjournaal terugkijken? Dat kan hier. Wil je de kleurplaat downloaden om deze in je schoen te doen? Klik dan hier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

67
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
5 oktober 2024 | 12:00
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00

Advertentie