Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Solisten Wendy, Wil en Monique

Redactie
19 oktober 2023 | 18:00

Advertentie

Wendy Overklift Vaupel Kleyn – van Veldhoven, Wil Brouwers en Monique Op Heij

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Deze week stelt Guulke’s Lakeside Music Night de laatste solisten voor.

Guulke’s Lakeside Music Night

Solist: Wendy Overklift Vaupel Kleyn – van Veldhoven
Wendy kun je kennen van vorige edities van Lakeside Music Night. “Ik heb bij de deelnames mogen ervaren hoe gaaf het is om met zoveel diverse talenten zo’n mooie totaalshow te mogen maken, met vooral heel veel plezier en gezelligheid. Ontzettend leuk!“, blikt Wendy terug.
Sinds haar 17e staat ze regelmatig op het podium. Wendy: “Door de jaren heen heb ik met diverse bands (Deadline, DaVinci, Cash, B.V. Vastgoed, Gonzogang etc.) alsook solo opgetreden. Diverse podia heb ik mogen betreden: van een heel klein intiem publiek tot een grote menigte van wel 8000 toeschouwers. Ongeacht welke variant of grootte: ik geniet van een optreden wanneer het publiek geniet en opgaat in de muziek en show!

Solist: Wil Brouwers
Wil Brouwers uit Stevensweert heeft veel podiumervaring: “Ik ben begonnen in de Egerlander muziek en daarna in de wereld van Bigbands terecht gekomen. Vervolgens ging ik richting pop en jazz. Momenteel ben ik actief met Jazz-combo Whisper Not en last but not least met mijn eigen band, samen met mijn vrouw Gerwine, onder de naam Double B partyband. Hiermee hebben we de mooiste feesten muzikaal mogen opluisteren.

Toch gaat Guulke’s Lakeside Music Night een nieuwe ervaring voor hem opleveren: “Samen met Monique op Heij ga ik iets zingen wat ik nog nooit gezongen heb… iets met een spook!

Solist: Monique Op Heij
Ik zing het liefst rock en metal, maar een mooie (power)ballad is ook prima. Niet altijd alleen maar harde gitaren hoor! Ik vind Floor Janssen en Anneke van Giersbergen fantastisch. Beide zijn powervrouwen die een heel eigen stemgeluid hebben en de wereld over reizen om hun muziek ten gehore te brengen. Ze varen hun eigen koers en laten zien dat het allemaal best wel kan, ook als je kinderen hebt.

Monique Op Heij, die voor de 3de keer op het podium staat bij dit evenement, benoemt graag dat ze het zo mooi vindt dat de organisatie er alles aan doet om iedere volgende editie nóg groter en spectaculairder aan te pakken: “Muziekliefhebbers moeten hierbij zijn, dat is zeker. Mooie muziek, licht, geluid, een totale show met veel regionaal talent waar je nog lang van nageniet!

Wil je deze solisten en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website, let op, de zitplaatsen voor zaterdag zijn al helemaal uitverkocht, ben er dus snel bij!

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Tekst: Elke Nieskens

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie